Naar alle activiteiten

Codekraker

Welk team kraakt als eerste de kluis en gaat lopen met de inhoud? Gedaan met op safe spelen: tijdens dit spel zet je alles op alles om de code te bemachtigen. Dit spel is een ontspannen, actieve manier om de capaciteiten van jouw team te testen! Een originele teambuilding!

Programma

Na een korte briefing krijgt elk team een verzegelde omslag met opdrachten. Eerst werkt je team een strategie uit, na grondige analyse. Dan volgt een speurtocht doorheen de natuur of de stad op zoek naar de codes! Vervolgens gaat het van plaats naar plaats. Je team kan pas naar het volgende punt als de groepsopdracht tot een goed einde is gebracht.

Elk team ontvangt 2 gps-toestellen: één voor de ‘navigator’, één voor de ‘spotter’. De teams krijgen ook een print-out van een satelliet opname van de omgeving met aanwijzingen.

Het team dat als eerste de kluis opent, krijgt de schat!

Locatie

Deze game kan overal gespeeld worden, ook in het buitenland. Deze formule is volledig mobiel en kan op een unieke locatie in de stad of in de natuur, afhankelijk van budget en wensen.

 

Misschien heb je ook interesse in andere teambuildingsactiviteiten of vrijgezellenactiviteiten zoals een Scherminitiatie of een initiatie Kruisboogschieten?

Interesse?

Interesse in deze activiteit voor je teambuilding, vrijgezellen of familiedag? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.
Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijs aanvragen Download infofiche