Naar alle activiteiten
Top activity!

Outdoor AR Escape Game

Heb jij stalen zenuwen? Dan is dit Outdoor AR Escape Game jouw ding: een adembenemend avontuur vol verrassingen en onverwachte wendingen! Alle deelnemers moeten samen zien te ontsnappen. De enige uitweg? Via teamwork. Daag je vrienden, familie of collega’s uit voor dit bloedstollend concept vol spanning, breinbrekers en bakken plezier. Durven jullie het aan?

Outdoor AR Escape Game

Stap midden in een undercover spionageverhaal. Gewapend met tablet en moet jouw team de vijand ontmaskeren. De druk neemt toe, de klok tikt genadeloos verder en het lot van de wereld ligt in jouw handen.

Outdoor AR Escape game is een bijzondere buitenbelevenis met Augmented Reality element. Een spannende ervaring voor het hele team!

 

Locatie

Outdoor AR Escape Game is een activiteit die overal gespeeld kan worden. In een stad, dorp of op een van onze top eventlocaties. Maar ook op een zelf gekozen locatie.

Interesse?

Interesse in een een outdoor AR escape game voor je teambuilding, familie- of vrijgezellenfeest? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.
Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijs aanvragen Download infofiche