Naar alle activiteiten

Escape Plan

Heb jij stalen zenuwen? Dan is Escape Plan jouw ding: een adembenemend avontuur vol verrassingen en onverwachte wendingen! Alle deelnemers moeten samen zien te ontsnappen. De enige uitweg? Via teamwork. Daag je vrienden, familie of collega’s uit voor dit bloedstollend concept vol spanning, breinbrekers en bakken plezier. Durven jullie het aan?

‘Mobiele’ Escape Room

Samen moeten jullie puzzels oplossen, codes kraken en tips zoeken om uit de kamer te kunnen ontsnappen. Denk eraan: de klok tikt! Elke kamer beschikt over een apart thema en unieke verhaallijn.

Wij komen met onze Mobiele Escape truc tot aan jouw deur!

Escape ‘City’ Game

Stap midden in een undercover spionageverhaal. Gewapend met tablet en onder de codenaam ‘Operation Mindfall’ moet jouw team het anti-virus vinden en de vijand ontmaskeren. De druk van regeringen neemt toe, de klok tikt genadeloos verder en het lot van de wereld ligt in jouw handen.

Escape ‘City’ game is een bijzondere buitenbelevenis. Een spannende ervaring voor het hele team!

‘Mobiele’ Escape Game

Tijdens dit spel krijg je 1u30 de tijd om twaalf verschillende raadsels op te lossen. Je zal met je teamleden in de huid kruipen van undercover agenten die een belangrijke missie toebedeeld krijgen. Enkel door samen te werken kan je er in slagen om de missie tot een succesvol einde te brengen!

 

Locatie

‘Mobiele’ Escape Room is een indoor activiteit. Touché Experience komt naar je toe met de mobiele Escape Rooms. We hebben ook een eigen locatie in Berlare.

‘Mobiele’ Escape game kan eender waar gespeeld worden. Van je eigen woonst tot kantoorruimte.

Escape ‘City’ Game is een outdoor activiteit en kan in Antwerpen, Mechelen, Gent, Brugge en Temse gespeeld worden.

Interesse?

Interesse in een Escape room of Escape Game voor je teambuilding, familie- of vrijgezellenfeest? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.
Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijs aanvragen Download infofiche