Naar alle activiteiten

Escape Plan

Heb jij stalen zenuwen? Dan is Escape Plan jouw ding: een adembenemend avontuur vol verrassingen en onverwachte wendingen! Alle deelnemers moeten samen zien te ontsnappen. De enige uitweg? Via teamwork. Daag je vrienden, familie of collega’s uit voor dit bloedstollend concept vol spanning, breinbrekers en bakken plezier. Durven jullie het aan?

Mobiele Escape Room

Samen moeten jullie puzzels oplossen, codes kraken en tips zoeken om uit de kamer te kunnen ontsnappen. Denk eraan: de klok tikt! Elke kamer beschikt over een apart thema en unieke verhaallijn.

Wij komen met onze Mobiele Escape truc tot aan jouw deur!

Escape Game

Escape game is een bijzondere buitenbelevenis. Gewapend met tablet en stadsplan is het jullie missie om de codes te ontcijferen en de kluis te kraken. Een spannende ervaring voor het hele team!

Locatie

Escape Room is een indoor activiteit. Touché Experience komt naar je toe met de mobiele Escape Rooms. We hebben ook een eigen locatie in Berlare.

Escape Game is een outdoor activiteit en kan zowel in de grote steden als kleine dorpen gespeeld worden. Ons team komt naar jullie toe en zet in elke regio een bloedstollende game op poten.

Interesse?

Interesse in een Escape room of Escape Game voor je teambuilding, familie- of vrijgezellenfeest? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.
Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijs aanvragen Download infofiche