Naar alle activiteiten

Expeditie Robinson

Zin in een onvergetelijke Expeditie Robinson ervaring? Dan heeft Touché Experience een intense uitdaging voor jou. Het Expeditie Robinson spel bestaat — net als op tv — uit beproevingen waarbij twee kampen elkaar moeten bestrijden. Sleutelwoorden tot slagen: samenwerken, communicatie, vertrouwen en tactiek. Klinkt als de ideale teambuilding, toch?

Programma

Als de groep in twee teams is opgedeeld, kan de strijd pas echt losbarsten. Kies — naargelang je budget en tijd — tussen verschillende avontuurlijke opdrachten: van evenwichtsproeven en geheugenspellen tot vlotten bouwen en vuur maken.

Wie beschikt over de beste survival-skills? Welk team trekt aan het langste eind? Daag jezelf en je vrienden of teamleden uit voor een memorabele ervaring en ervaar het gevoel van een echte Robinson. Als je durft.

Locatie

Deze formule kan volledig op maat worden gemaakt en doorgaan op een unieke locatie naar keuze, afhankelijk van je budget en wensen.

 

Tip! om dat ultieme eilandgevoel te creëren, komt het Expeditie Robinson spel volledig tot zijn recht op een strand. Je kan hiervoor terecht in één van onze geselecteerde beachclubs. Neem contact op voor advies.

Interesse?

Interesse in Expeditie Robinson als teambuilding of vrijgezellenactiviteit? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.
Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijs aanvragen Download infofiche