Naar alle activiteiten

Reconnection workshop

In deze verbindingsworkshop draait het allemaal om het verdiepen van de connectie met je team. We zetten het analytische en rationele denken even aan de kant en maken via creatieve tools connectie met het gevoel, met onze kwetsbaarheid en onze authenticiteit. Zo versterken we de teamspirit en bevorderen we de open communicatie binnen het team.

Programma

De workshop start met een korte ontspanningsoefening zodat er een vellige sfeer gecreëerd wordt en iedereen vanuit ontspanning naar verbinding kan gaan. Nadien word je als team uitgenodigd om via creativiteit en intuïtief tekenen een laagje dieper te gaan. Dit gebeurt via begeleidende vragen voor en na het tekenen. Onze creativiteit is een prachtige manier om uit het analytische brein te gaan en ruimte te geven aan onze gevoelswereld. Het is via connectie met de gevoelswereld dat de connectie met jezelf en zo ook met je team versterkt kan worden.

Aan de hand van de tekeningen kan er nadien heel open gecommuniceerd worden, kwetsbare stukken kunnen getoond worden en elk teamlid kan zijn plek krijgen om gehoord te worden.

De sessie wordt afgesloten met een ontspanningsoefening om de nieuwe verbinding tussen het team te verstevigen.

Vooraf aan de workshop zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden om de huidige dynamiek binnen het team in kaart te brengen. Zo kunnen eventuele spanningen benoemd worden en kan de workshop volledig afgestemd worden op de verbinding die nodig is tussen het team.

 

Interesse?

Interesse in deze Reconnection workshop als teambuilding?

Prijs aanvragen