Naar alle activiteiten
Top activity!

XXL-Kettingreactie

Het balletje rolt, doet dominostenen vallen, zetten de rolschaats in beweging … Yep, het is het gekende sneeuwbaleffect! Samen met je team heb je één doel: het bouwen van een waanzinnig parcours — met alle middelen die je kunt bedenken. Boost je teamspirit en overwin samen uitdagingen met de XXL-Kettingreactie.

Programma

In het begin: pure chaos. Maar al snel leren deelnemers dat ze enkel SAMEN kunnen zorgen voor de XXL-Kettingreactie. De teams kunnen materiaal winnen door allerlei uitdagingen tot een goed einde te brengen. Pas dan kan aan het creatieve parcours worden gebouwd.

Slaagt jouw team erin om de kettingreactie in gang te zetten? Brainstormen, samenwerken, testen, verbeteren, overleggen, opnieuw beginnen … De XXL-Kettingreactie is de ultieme teambuilding!

Locatie

XXL-Kettingreactie kan zowel in- als outdoor plaatsvinden, afhankelijk van weer en wind. Het enige dat we nodig hebben, is voldoende ruimte en tafels zodat iedereen comfortabel kan bouwen. Wij kunnen een geschikte locatie in jouw buurt voorstellen. Heb je zelf een locatie? Dat kan ook.

 

Interesse?

Interesse in een XXL kettingreactie voor je teambuilding, familiefeest of vrijgezellen? Vraag hier je scherpe offerte of een richtprijs aan.
Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijs aanvragen Download infofiche