Naar alle activiteiten

Handboogschieten

Altijd al in de huid van Robin Hood willen kruipen? Dan is dit jouw kans! Tijdens de workshop handboogschieten leer jij schieten met de traditionele handboog.

Ook in de ban van Willem Tell? Laat je helemaal gaan tijdens het kruisboogschieten en leer beide wapens hanteren tijdens een workshop Hand- en kruisboogschieten. Span aan … richt … LOS!

Programma

Onder leiding van een professionele instructeur werk je eerst op een veilige manier aan techniek en schiethouding. Na wat oefenen ben je klaar voor het echte werk. We starten met een
spannende competitie tussen de verschillende teams. Wij zijn de scherpschutters van de groep?

Locatie

Een initiatie boogschieten is meer dan een schot in de roos: het is een originele teambuilding waarbij je alles even heerlijk kunt loslaten. Dit is een teambuilding activiteit op locatie. We stellen een unieke locatie voor, rekening houdend met jullie wensen en budget. Zelf een locatie voorstellen kan altijd.

Boek nu een workshop handboogschieten voor kleine groepen op onze nieuwe eventlocatie in Genk

 

Op zoek naar andere originele vrijgezellenactiviteiten of leuke teambuilding activiteiten? Misschien vind je een scherminitiatie ook wel de moeite?

Geïnteresseerd?

Interesse in een initiatie boogschieten voor je teambuilding, familiedag of vrijgezellen? Vraag hier een scherpe offerte of een richtprijs aan.
Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijsaanvraag Infoblad downloaden