Kies het juiste teambuildingconcept

Teambuilding is tegenwoordig een algemene term om samen iets te doen met collega’s. Touché biedt een waaier van verrassende en originele teambuildingactiviteiten voor bedrijven aan. Maar om een selectie te maken van de juiste teambuildingactiviteit is het belangrijk te kijken naar je doelgroep, doel van je teambuilding, locatie en budget.

De impact van teambuilding op de werkvloer wordt vaak onderschat. TEAMBUILDING WERKT en is een must voor elk bedrijf dat wil groeien of efficiënt wil functioneren. 

Groepsfoto

Leer elkaar beter kennen

Wil je een teambuilding organiseren waarbij collega’s elkaar beter leren kennen in een andere context dan op de werkvloer? Dat is een goed idee want collega’s met gemeenschappelijke interesses buiten de werkvloer gaan elkaar wellicht spontaan vinden en gaan interesse tonen in elkaar. Op die manier wordt de band tussen collega’s versterkt hetgeen resulteert in een hogere motivatie en vooral leukere sfeer binnen de groep.

Een teambuilding is ook de ideale manier om nieuwe collega’s aan de groep voor te stellen.

Kies voor laagdrempelige fun teambuildingactiviteiten waar er ook ruimte is voor gesprek tijdens de activiteit. Combineer dit met een gezellige drink of walking diner op een Touché toplocatie en je teambuilding wordt een succes. 

bvb een workshop schermenKruisboogschieten, Laserkleiduifschieten, een VR-experience , Bijlwerpen, Casino Royal of een Cocktailworkshop.

Verbeter de samenwerking en verhoog de groepscohesie 

Indien je echter de samenwerking of groepscohesie binnen een team of tussen twee of meerdere teams wil stimuleren, dan is het belangrijk dat je dit team of de subteams samenhoudt tijdens de teambuildingactiviteiten.

Je kiest een activiteit waarin enkel het team als winnaar naar voren komt of als team het doel kan bereiken. Het doel kan alleen maar bereikt worden als er een goede samenwerking is, er vertrouwen heerst en er een vlotte communicatie is tussen de verschillende teamleden. 

Kies voor ons nieuwste VR-Team Game ‘Exalibur the Mystery‘, ons City Game ‘Undercover’ of een Cook Clash. Onze Teamboosterconcepten zijn voor iedereen geschikt en perfect te combineren met een teammeeting en catering op een mooie locatie.

Excalibur the Mystery
Domaine Ronchine

Teambuilding als beloning of dankgebaar

Je teambuilding kan natuurlijk ook als doel hebben je medewerkers te belonen of je collega’s een nieuwe boost te geven na een druk jaar of drukkere periode of misschien bij het aanvatten van een nieuw jaar. Kies dan voor een WoW-ervaring en maak van de gelegenheid gebruik om een welgemeend dankwoord te richten aan je medewerkers of collega’s. Dit laatste is zeer belangrijk.

Kies voor een toplocatie met topcatering en originele activiteiten zoals Vuurlopen , kunstsmedenSchapendrijven, Medieval Battle,  de Clash of Clans of een VR-Murder game. 

In elke provincie werken we samen met verschillende unieke locaties die het perfect kader vormen voor een onvergetelijke dag.

Improve your team

Waar de Teambooster Concepten inspelen op groepssfeer en fun, gaan de Improve activiteiten nog een stapje verder. Een team van coaches — stuk voor stuk krakken in hun vak — begeleidt jouw traject.

Het voordeel? Tijdens, maar ook na de sessies kunnen deelnemers rekenen op feedback van deze professionals-in-groeien. Kies voor ons uniek concept Team Improve voor een perfecte mix tussen fun en leermoment.

Bekijk zeker de Insight Inspiratiesessie en de workshop Energy@work om het team nog beter te doen functioneren. 

Team Improve

At your service

Touché Experience heeft een hart voor organiseren en een oog voor detail. Het resultaat? Een onvergetelijke ervaring, waarbij het totale plaatje klopt. Lees meer over Touché Experience

Wij helpen je graag verder. Bel (+32) 0471 97 82 24

of ga via het contactformulier of neem contact op met het team via info@touche-experience.be

Frederik

Frederik

Zaakvoerder
Thomas

Thomas

Eventmanager
Yannick

Yannick

Eventmanager