Naar alle activiteiten
Topactiviteit!

Bijlwerpen

Schuilt er een stoere Viking in jou? Probeer dan zeker de workshop bijlwerpen. Maar vergis je niet: bijlwerpen heeft meer te maken met ontspanning en techniek dan met brute kracht. Intussen scheert de populariteit van bijlwerpen hoge toppen, zowel bij mannen als vrouwen. Wedden dat jij ook voor de bijl gaat?

Programma

We starten de workshop met een korte introductie over de techniek en veiligheid van het bijlwerpen. Daarna leren de instructeurs je omgaan met meerdere soorten werpbijlen. Afsluiten doen we met een wedstrijdje bijlwerpen.

Bijlwerpen is toegankelijk voor iedereen: de meeste mensen werpen de bijl in het doel in de eerste vijf tot tien worpen. Een ontspannende activiteit voor kleine én grote groepen, op het
scherp van de snee!

Bekijk hier meer info omtrent het programma en het materiaal.

Locatie

Wij stellen een unieke locatie in jouw buurt voor, afgestemd op jouw wensen en budget. Dit kan gaan van sportterrein, grasveld, (kasteel)tuin of één van onze eigen toplocaties.

Boek nu een workshop bijlwerpen voor kleine groepen op onze nieuwe eventlocatie in Genk

Tip: Combineer deze activiteit met een Workshop Schermen, een Initiatie Boogschieten, Highland Games of een Roofvogelworkshop voor een namiddag vol middeleeuwse activiteiten.

Geïnteresseerd?

Interesse in een workshop Bijlwerpen voor je teambuilding of vrijgezellen Vraag hier je scherpe offerte of een richtprijs aan.
Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijsaanvraag Infoblad downloaden