Naar alle activiteiten
Topactiviteit!

VR Excalibur The Mystery

Klaar om terug in de tijd te reizen? Met dit high end VR escape game waan je je in één klap in de middeleeuwen — op missie om de historische code te kraken. Waarom precies? Omdat je met deze code het legendarische zwaard Excalibur kan terugvinden!

Programma

Beurtelings zetten jij en je teamleden de VR-bril op. Je neemt vervolgens plaats in onze “teleport zone” en speelt door een van de 6 kasteelzalen, waaronder een griezelige kerker, een statige troonzaal, een uitgelezen bibliotheek, en…

In elke zaal krijg je uitdagende puzzels en mysterieuze raadsels voor je kiezen en moet je de objecten goed onderzoeken. Jouw teamgenoten kijken in real life mee op een tv-scherm en zien exact wat jij ziet. Ze coachen je ook doorheen de raadsel en puzzels met behulp van gadgets en documenten. Het uiteindelijke doel? Het zwaard Excalibur uit de rots trekken tijdens het live finale spel.

Tip: Op zoek om je team een extra boost te geven. Combineer dan dit VR game met onze Teambooster Games. Daarnaast past dit spel ook perfect om je teamdag met Middeleeuws Thema helemaal af te maken.

Locatie

Wij komen steeds op verplaatsing en stellen een geschikte locatie voor, rekening houdend met jullie wensen en budget. Een eigen locatie voorstellen kan steeds.

Geïnteresseerd?

Interesse in Excalibur The Mystery voor je teambuilding, familiedag of vrijgezellen?
Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.
Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijsaanvraag Infoblad downloaden