Naar alle activiteiten

Insight Inspiratiesessie

Een betere samenwerking begint met inzicht in jezelf én in anderen. Deze inspiratiesessie is gebaseerd op Jungs ‘Insights Discovery Model'. Het geeft mensen meer inzicht in de eigen kwaliteiten en beperkingen, zodat ze zich verder persoonlijk kunnen ontwikkelen en effectiever reageren op hun omgeving.

Programma

Wij laten je team op een interactieve manier proeven van het Insightsmodel. In deze halve dag workshop krijgen de teamleden:

  • Een globaal zicht op de basisprincipes achter het Insightsmodel (theorie).
  • Een zicht op de Insightskleuren, bijhorende gedragsvoorkeuren en inschatting van hun eigen profiel en van hun collega’s.

Het uitgangspunt is dat elke persoon uniek is en kwaliteiten heeft. Het laat zien dat individuele personen, teams en organisaties aan kracht kunnen winnen door de verschillen tussen mensen te onderkennen en te waarderen.

Deze sessie wordt gefaciliteerd door een Insights geaccrediteerde coach.

Locatie

Wij stellen een unieke locatie voor in jouw buurt afgestemd op jouw wensen en budget. Een eigen locatie voorstellen kan ook.

 

Tip: Combineer deze workshop met een van onze originele teambuildingactviteiten op een unieke locatie.

Geïnteresseerd?

Interesse in deze workshop voor je seminarie of teambuilding. Vraag hier een offerte of een richtprijs aan. Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijsaanvraag Infoblad downloaden