Naar alle activiteiten

AR City Game

Even eruit? Speel een City Escape Game. Even helemáál eruit? Speel een City Escape Game … met augmented reality! Ga op missie, voer spannende opdrachten uit en sprokkel punten met je team. Jullie tools: razendsnelle tablets, onze gadgetbox en een brok teamspirit. Hey ho, let’s go!

Programma

Je verkent de stad of het domein aan de hand de map op een tablet. Op elke aangewezen plek krijgt je team een opdracht — van mysterieuze raadsel tot heuse foto- of doe-opdrachten. Voert jouw team de proef goed uit? Dan verdien je punten en kom je meer te weten om je missie tot een goed einde te brengen.

Bij dit City Game wordt er o.a. gebruik gemaakt van Augmented Reality, waarbij virtuele voorwerpen verschijnen op de tablet. De gadgetbox bevat documenten en tools die nodig zijn om de opdrachten uit te voeren.

Locatie

Onze City Escape Games lenen zich perfect om een nieuwe stad te ontdekken. Daarnaast beschikken we ook over formats op onze vaste toplocaties in België!

Wens je een persoonlijke touch? Dan kunnen we ook werken op maat van jouw wensen: de duurtijd, locatie, omvang en zelfs bepaalde vragen kunnen worden aangepast!

Geïnteresseerd?

Interesse in een AR City game voor je teambuilding, familie- of vrijgezellenfeest? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.
Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijsaanvraag Infoblad downloaden