Naar alle activiteiten
Topactiviteit!

Team Improve

Waar de Teambooster Games inspelen op groepssfeer en fun, gaat Team Improve nog een stapje verder. Een team van coaches — stuk voor stuk krakken in hun vak — begeleidt jouw traject. Het voordeel? Tijdens, maar ook na de games kunnen deelnemers rekenen op feedback van deze professionals-in-groeien.

Programma

De opdrachten worden uitgevoerd in kleine groepen, onder toezicht van een multidisciplinair team van hoogopgeleide coaches. Zij noteren nauwkeurig hoe iedereen reageert en functioneert. En zorgen voor voldoende feedbackmomenten.

Het doel? Dat elke deelnemer naar huis gaat met take-aways die hij of zij onmiddellijk in hun professionele leven — én daarbuiten — kan toepassen. Ook na de sessie gaat er aandacht naar opvolging.

Voor Team Improve slaat Touché de handen in elkaar met Ready2Improve, een holistisch bedrijf dat focust op persoonlijke en groepsontwikkeling.

Vergis je niet: ook tijdens Team Improve ligt de nadruk op fun en dynamiek, met aandacht voor je organisatie!

Locatie

Team Improve kan zowel outdoor als indoor plaatsvinden, op een locatie naar keuze. Beschik je zelf over geen ruimte? Wij kunnen je altijd een geschikte locatie voorstellen in je buurt.

We bieden formules voor een halve en hele dag, eventueel aangevuld met een afsluitende beleving zoals VR Excalibur, Vuurlopen, Schermen of Bijlwerpen.

Geïnteresseerd?

Interesse in Team Improve voor je teambuilding? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.

Prijsaanvraag