Naar alle activiteiten

Drones

Vergeet miniatuurvliegtuigjes … Drones zijn dé hype — zeg gerust: hoogvliegers — van het moment! Heb je altijd al zelf met een drone willen vliegen? Dan is dit je kans. Haal de piloot in jezelf naar boven en laat je verrassen door dit fijne staaltje technologie!

Drone Challenge

Zet je schrap voor de Drone Challenge! Eerst leren we je de nodige vliegskills aan. Daarna is het tijd om je concentratie, snelheid en stressbestendigheid te testen. In teams neem je het tegen elkaar op tijdens een hindernissenparcours, een wedstrijdje pizza’s bezorgen en tal van andere leuke games.

Wie houdt het hoofd koel? En wie zijn de brokkenpiloten in jouw team?

We voorzien ook een paar hilarische games met brillen uit de drone wereld. Kortom: een mix van fun en nieuwe ervaringen voor alle deelnemers!

Locatie

Voor deze activiteit hebben we best een indoor locatie nodig, zoals sporthal, evenementenhal of grote meetingzaal. Wij gaan op zoek naar een geschikte locatie. Een eigen locatie voorstellen kan altijd. Indien je toch buiten wenst te vliegen doen dan nemen wij een drone cage mee! Neemt contact op voor advies.

 

Tip: Wil je er een onvergetelijke dag van maken? Combineer een workshop Drone Vliegen met één van onze andere toppers, zoals Laserkleiduifschieten of Excalibur the Mystery.

Geïnteresseerd?

Interesse in een Drone workshop of Drone Challenge voor je teambuilding, familiedag of vrijgezellen? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.
Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijsaanvraag Infoblad downloaden