Touché activiteiten

Een van dé redenen waarom we ‘altijd raak’ schieten? Omdat we een waaier aan verrassende activiteiten aanbieden. Indoor of outdoor? Online of in real life? Sportief of culinair? Take your pick!

Soort activiteit
Kies het doel van de activiteit
Kies je doelgroep
Topactiviteit!

Undercover

Outdoor Escape Game met Augmented Reality

Outdoor Escape Game met Augmented Reality

Heb jij stalen zenuwen? Dan is dit outdoor escape game jouw ding. Jullie infiltreren als undercover agenten in de drugswereld en zitten een drugsbende op de hielen ....

Meer lezen
Topactiviteit!

VR Excalibur The Mystery

Escape Game in Virtual Reality

Escape Game in Virtual Reality

In dit teamgame wordt je teruggestuurd naar de Middeleeuwen. Zet de VR Bril en doorkruis 6 prachtige kasteelzalen.

Meer lezen
Topactiviteit!

Clash of Clans

Al het beste van Schotland op één dag? Yes, we can! Highland Games, Schapendrijven, bijlwerpen, een mini whisky tasting... Kies je de ideale teamboosterformule.

Meer lezen
Topactiviteit!

Schermen

Ook geschikt voor kinderen en jongeren

Ook geschikt voor kinderen en jongeren

Maak kennis met een van de oudste meest sierlijke sporten ter wereld en ga in duel met je collega's, vrienden of familie. Een unieke activiteit boordevol actie en spanning!

Meer lezen
Topactiviteit!

Bijlwerpen

Schuilt er een stoere Viking in jou? Bijlwerpen is een ontspannende en toegankelijke activiteit voor kleine én grote groepen, op het scherp van de snee!

Meer lezen
Topactiviteit!

Teambooster Games

De ultieme teambuilding

De ultieme teambuilding

De naam ‘TEAMBOOSTER ’ zegt alles: dit spel win je niet alleen, maar in team! Leuke doe- en denkspelen die de teamspirit bevorderen.

Meer lezen
Topactiviteit!

Medieval Battle

Laat je verrassen door enkele unieke, Middeleeuwse activiteiten! Ga in duel tijdens een workshop schermen, richt je pijlen met de kruisboog, leer bijlwerpen met onze axepert... Stel zelf je historische dag samen!

Meer lezen
Topactiviteit!

Vuurlopen

Nieuw

Nieuw

Zit jij op hete kolen om je collega's aan te moedigen? Maak je alvast warm voor deze grensverleggende workshop en trek je beste schoenen uit!

Meer lezen
Topactiviteit!

Kruisboogschieten

Altijd al in de huid van Willem Tell willen kruipen? Dan is dit jouw kans! Laat je helemaal gaan tijdens een workshop kruisboogschieten en ga een teamcompetitie aan met je collega's, vrienden of familie.

Meer lezen
Topactiviteit!

Team Improve

Uniek concept

Uniek concept

Waar de Teambooster Games inspelen op groepssfeer en fun, gaat Team Improve een stapje verder. Een team van coaches begeleidt jouw traject.

Meer lezen
Topactiviteit!

Schapendrijven

In de heerlijke buitenlucht brengt de herder je de basistechnieken van schapendrijven bij. De ideale teambuilding om de communicatie en groepscohesie te boosten

Meer lezen
Topactiviteit!

Shoot 'm up!

Altijd al eens willen schieten? Dan is deze originele teambuilding ongetwijfeld een schot in de roos! Tijdens deze schietactiviteit kies je zelf je 3 ‘weapons of choice’ waarmee je aan de slag gaat.

Meer lezen
Topactiviteit!

VR Experience 

Wat is fantasie? Wat is echt? De grens wordt dunner en dunner … zeker met VR! Tijdens deze avontuurlijke teambuilding word je ondergedompeld in de wereld van virtual reality.

Meer lezen
Topactiviteit!

The Pegasus Project

Online Escape Game

Online Escape Game

Dit Escape Game speel je online, samen met je collega’s, vrienden of familie om je teamspirit en moraal te boosten. Agenten, zet je schrap!

Meer lezen

GiftLock

Eindejaar

Eindejaar

Pakjesstress? Touché to the rescue. Met GiftLock scoor je twee keer voor het eindejaar: zowel een origineel geschenk, als een unieke beleving.

Meer lezen
We kunnen geen activiteiten vinden die aan je voorkeuren voldoen.

Onze klanten vertellen

Goedemorgen Frederik, Er waren veel enthousiaste reacties. Bedankt voor de goede workshop! Onze klant was heel tevreden! Tot de volgende keer

Angeli Klaassen - Pino Events

Onze teambuilding was echt TOP, bedankt voor de goede organisatie!

Frank Bouchet - Securitas

Het was fantastisch om met jullie samen te werken, een verademing om een keertje niet alles zelf te moeten regelen! Ik kon voor en tijdens het event steeds op jullie terugvallen, echt top. De locatie was wauw, alles erop en eraan: ligging, omgeving, bediening, eten, hulpvaardigheid: alles van zeer hoog en professioneel niveau. Ik heb heel wat positieve reacties ontvangen van de collega’s. Dus niets dan lof 😊. Nogmaals bedankt voor alle zorgen – we horen elkaar zeker nog in de nabije toekomst!

Liesbeth Schotsmans - Innocom

We hadden een geweldige, bijwijlen hilarische namiddag. Super organisatie, locatie en de begeleidende “Mac Dries” heeft dit schitterend gedaan. Ook de herder en zijn activiteit waren super!

Wesley - Tecan Benelux

Het schermen was helemaal top! Zeker nog eens voor herhaling vatbaar. Zowel de kids als de volwassenen hebben enorm genoten.

Tanja Preuveneers - Organisator vriendenweekend

Via deze weg willen we jullie graag nog eens bedanken voor de goede organisatie van en communicatie rond onze teambuilding gisteren. Ik ontving al veel positieve reacties, ook over de goede begeleiding van Thomas en de manier waarop hij zijn enthousiasme voor schermen en kruisboogschieten wist over te brengen. Het was een onvergetelijke dag!

Maaike Guelinkx - VRGT

Via deze weg wil ik jullie (en vooral de valkeniers) hartelijk danken voor de ontzettend leuke workshop. Hun passie, kennis, prachtige vogels en ook hun humor hebben voor een onvergetelijke activiteit gezorgd. We hebben allen ontzettend genoten en kijken er met veel plezier (en met veel foto's) op terug!

Anne-Rose Corbet - Organisator vriendenweekend

We hebben ons goed geamuseerd en elkaar veel beter leren kennen tijdens onze teambuilding. Bedankt voor de organisatie en een dikke pluim ook voor de animatoren!

Ann Steenackers - Gemeente Londerzeel

Het was een groot succes! Dank voor de zeer fijne samenwerking.

Luc Kusters - Huris

Alles was naar wens. Top acteurs van het moorddiner, heel leuk gedaan !

Shivany Valk - Kellydeli

Leuk vertier, lekkere cocktails en dynamisch gebracht door de bartender. Hij deed dat heel goed, gaf wat theorie en background mee maar niet te veel en speelde goed in op de verschillende deelnemers. We hebben een heel fijne workshop beleefd!

Roel Hermans - Ravago

Alles is prima gegaan. Het was een heel plezante online ervaring! Een aanrader om met collega's of vrienden te spelen.

Annelyn - Larcier

Vrijdag was een supergeslaagde namiddag! De schapendrijver zorgde voor heel wat ambiance met zijn opdrachten. Echt een leuke, unieke ervaring! Daarna volgde een gezellige drink en een heerlijke BBQ in een mooi kader. Iedereen was enthousiast, missie geslaagd dus! Nog eens hartelijk dank & graag tot een volgende keer !

Karen Antheunis - Sparkle NV

Dank u voor uw bijdrage aan het welslagen van ons evenement. U kan ervan op aan dat u een zeer betrokken en dynamische begeleider (Thomas) naar Spa heeft gestuurd. Thomas is een echte professional! Onze mensen hebben erg genoten van de mix van de verschillende workshops. Het schermen in bijzonder heeft zeer hoog gescoord en daardoor bijgedragen aan het succes van ons evenement. Hopelijk werken we nog samen in de toekomst. Graag tot een volgende keer. Groetjes Carmen

Carmen Claes - Tiense Suikerraffinaderij

Het boogschieten was een leuke activiteit, super ontspannend! Aanrader. De barbecue achteraf was super lekker!

Sandra Vereeken - Horta

Toch wel prettig om al die stralende gezichten te zien na de schermworkshop! Gisteren kreeg ik al berichtjes hoe prettig (‘fun’) de activiteit wel was ; vandaag meer positieve reacties, met vooral complimenten voor jullie persoonlijke aanpak :)! Hartelijk dank voor jullie engagement om er het beste van te maken en voor de fijne samenwerking. Graag tot een volgende keer.

Martine Liebaut - Novartis

Dankjewel voor de organisatie, de lekkere lunch en de enthousiaste begeleiders. We hebben enkel positieve commentaren gekregen over de Highland Games!

Cedric Manhaeve - Delaware

De activiteiten (Highland Games, Archery tag en cocktailworkshop) waren top, goed georganiseerd met enthousiaste begeleiders. Ook hun flexibiliteit naar timing werd geapprecieerd.

Griet Aerts - Korys

Ik wou jullie graag nog eens bedanken voor de fijne dag, het was goed georganiseerd. We hebben ervan genoten, iedereen had er plezier in ondanks de regendruppels. Bedankt!

Kim Aerts - Hammer-IMS

Ook in 2021 kozen we voor Touché, ditmaal voor een virtuele teambuilding. Wederom uitstekende service. De cocktails en hapjes waren ook zeer lekker. Voor een volgend event zullen we zeker terug contact opnemen. Een aanrader!

Ann - Goodman

We willen jullie hartelijk bedanken voor het leuke event van gisteren. Iedereen heeft zich enorm geamuseerd en is voor herhaling vatbaar. Vele positieve reacties hebben de avond afgesloten. We willen hierbij ook Thomas nogmaals hartelijk danken voor de service, support en amusement!

Percy Horemans - DHL

Bij deze willen we jullie nogmaals bedanken voor de aangename samenwerking. Het was een zeer geslaagde teamdag! We hebben niets dan positieve feedback ontvangen vanuit onze medewerkers zowel naar jullie toe als van de locatie. Samen hebben we er voor gezorgd dat iedereen tevreden was! Eveneens een dikke merci om de foto's de dag zelf reeds te bezorgen!

Kristel en Valerie - Danone

Het bijlwerpen en de Highland Games waren de max! Het was de perfecte combinatie: niet te lang, niet te kort, niet te zwaar maar toch uitdagend…perfect voor onze groep! Iedereen heeft zich enorm geamuseerd. Super goede commentaren gekregen. Ik moet ook zeggen dat Yannick een schitterende job geleverd heeft. Niet evident met zo een groep leiders…dus chapeau voor hem! Ik ga jullie ook zeker aanbevelen als events managers: goede, transparante communicatie, opvolging…super goed gedaan!

Susana Gonzalez - Organisator vriendenweekend

Ik wil jullie via deze weg nogmaals hartelijk danken voor het bijlwerpen van vorige week. We hebben achteraf zeer veel complimenten gekregen, over de activiteit zelf, maar ook de goede begeleiding van Frederik werd zeer geapprecieerd.

Ellen Van Sweevelt - Drivolution

De Clash of Clans is perfect verlopen. Dries was een geweldige instructeur en iedereen heeft zich geweldig geamuseerd. Simpelweg een top-ervaring!

Tim De Kort - Organisator Vrijgezellen

Alles was prima geregeld en in orde : de locatie, de Highland Games, de begeleiding, het diner , … echt alles. Thomas heeft dat uitstekend gedaan en het team heeft er echt van genoten, net als ikzelf. Ik kon ook gewoon relaxed me met het team en de individuen bezig houden en Thomas zorgde voor de rest. Dat was heel fijn voor mij. Dus super geslaagd ! En een hele dikke merci van ons allemaal.

Els Bleus - Owenscorning

We kozen voor een Online Escape Game met 42 medewerkers. Heel leuk, spannend spel en top begeleiding door Touché. Bedankt!

Mieke - Grohe

Schermen & Archery Tag waren absoluut een erg goede ervaring, iedereen was dolenthousiast! De manier waarop de lesgever de sessies bracht was ook heel erg fijn. Dus absoluut een leuke dag voor ons ganse team.

Stijn - Omnimove

Ik heb werkelijk enkel positieve feedback gekregen. Bijlwerpen & boogschieten waren beide zeer fijne activiteiten, net uitdagend genoeg maar niet te fysiek zodat toch iedereen kon meedoen. Wat betreft de begeleiders waren ze alle drie echt top! Het is duidelijk dat jullie kwaliteit hoog in het vaandel dragen. De uitleg was duidelijk, ook in beide talen, wat zeker een pluspunt was.

MIL - Defensie

Dank u voor uw goede en vlotte werking vorige zaterdag. Iedereen was verrast en tevreden over de boeiende activiteit. Hopelijk tot een volgende keer!

Paul De Coninck - Organisator vriendenactiviteit

Ik wou jullie nog eens bedanken voor de puike organisatie vorige week van onze Highland Games. Echt iedereen vond het fantastisch en Dries heeft dat ook super goed gedaan! Het restaurant was tevens een ontdekking en wat voor ééntje, de keuken was ronduit uitstekend 😊. Dikke pluim en we kijken al uit naar een volgende gelegenheid !

Veroniek Platevoet - Dechert LPP
Touché Experience

Altijd raak

Advies of hulp nodig?

Zit je nog met vragen? Heb je zelf een idee voor een activiteit? Vraag vrijblijvend ons advies. We helpen je graag verder

Ready? Shoot!

At your service

Touché Experience heeft een hart voor organiseren en een oog voor detail. Het resultaat? Een onvergetelijke ervaring, waarbij het totale plaatje klopt. Lees meer over Touché Experience

Wij helpen je graag verder. Bel (+32) 0471 97 82 24

of ga via het contactformulier of neem contact op met het team via info@touche-experience.be

Frederik

Frederik

Zaakvoerder
Thomas

Thomas

Eventmanager
Yannick

Yannick

Eventmanager