Naar alle activiteiten
Top activity!

VR-Experience 

Wat is fantasie? Wat is echt? De grens wordt dunner en dunner … zeker met VR! Tijdens deze avontuurlijke teambuilding word je ondergedompeld in de gloednieuwe, innovatieve wereld van virtual reality. Wedden dat je je collega’s of vrienden nog nooit eerder zo zag? Hou die VR-bril maar al klaar.

VR-Games

Ontdek de crème de la crème van de virtual reality games: test je reactievermogen met ‘Beat Saber’, loop op grote hoogte over een plank met ‘Richie’s Plank Experience’ of maak een virtueel wandelingetje in het International Space Center … The sky is the limit!

VR-Challenge

Tijdens de VR challenge nemen verschillende teams het tegen elkaar op. We starten met een hilarisch kat- en muisspelletje, spelen shooter games en intense breinbrekers. Afsluiten doen we met een ludieke challenge. Welk team gaat met de overwinning lopen?

Innovation Games

Mag het eens iets anders zijn? Met onze Innovation Games doe je jezelf een middag boordevol actie cadeau, recht uit de toekomst. Op het — avontuurlijke — programma: leren vliegen met een drone, virtual reality games spelen, infrarood biathlonschieten of lasershooten in teams.

Locatie

Deze formule is volledig mobiel en kan op elke locatie naar keuze, afhankelijk van budget en wensen. Vraag naar onze toplocaties voor de beste ervaring.

 

Tip! Combineer VR-Games met één van onze toppers zoals Laserkleiduifschieten of een Workshop Drone Vliegen. Wil je een teambuilding volledig in het teken van virtual reality? Kies dan voor de VR-Challenge.

Interesse?

Interesse in een VR-experience op je teambuilding, familie- of vrijgezellenfeest? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.
Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijs aanvragen Download infofiche