Naar alle activiteiten

Energy @ Work

De werkdruk ligt vandaag enorm hoog. Tegelijk beweegt er ook veel op persoonlijk vlak. Hoe slaag je erin om professioneel succes en persoonlijk welzijn met elkaar te combineren? Tijdens de workshop Energy@Work krijg je praktische tips om te werken naar een positieve persoonlijke energiebalans.

Programma

Wat zijn de energiegevers? En de energievreters? Op basis van je eigen energiekompas maak je een concreet actieplan dat leidt naar de juiste ‘fit’ tussen professioneel succes en persoonlijk welzijn.

Ook op teamniveau ga je aan de slag. Het doel? Een open communicatie en werkmilieu creëren dat de teamspirit bevordert en waar jullie samen de verantwoordelijkheid nemen voor jullie eigen en andermans energiebalans. De ideale teambuilding!

Workshop in teamverband waarbij deelnemers leren hoe meer energie op te wekken én te onderhouden op basis van 5 energie dimensies: fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel, omgeving en zingeving. Er wordt aangeleerd hoe het stressniveau om te zetten in meer zin, passie en goesting op het werk op korte en lange termijn. In deze interactieve en ervaringsgerichte workshop reiken we een aantal tips en tricks aan om dit te ervaren en een inzicht te krijgen op wat het effect kan zijn voor jezelf als persoon, als medewerker en als collega binnen de onderneming.

Locaties

Deze activiteit kan op elke locatie naar keuze, afhankelijk van budget en wensen. Vraag naar onze top locaties met mooie meeting ruimtes.

Geïnteresseerd?

Interesse in een workshop Energy@work tijdens je teambuilding of seminarie? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.
Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijsaanvraag Infoblad downloaden