Naar alle activiteiten

Percussieworkshop

Opzwepend, ontwapenend én ontspannend tegelijk: dat is het effect van percussie. Tijdens deze workshop ga je samen aan de slag en leer je elkaar op een heel ander ritme kennen. Deze activiteit werkt inspirerend en zorgt voor een verfrissende energie die nog lang nazindert!

Programma

Je speelt samen op de Afrikaanse djembé, een prachtig en fascinerend instrument. Buitengevoel voor ritme hoef je niet heel muzikaal te zijn. Veel Afrikaanse ritmes zijn eenvoudig om te spelen.
Naast de djembé bespeel je grote Afrikaanse baspauken (doundouns) en tal van andere handpercussie-instrumenten. Elke groep speelt zijn eigen ritme. Zo ontstaat er een wervelend, swingend samenspel.

Tijdens de percussieworkshop ga je mee in het ritme, raak je in een flow en voel je je al snel
één als groep. Wedden dat je omver wordt geblazen door de muziek die jullie samen maken?

Locatie

Een percussieworkshop kan overal plaatsvinden. Deze formule is volledig mobiel en kan op een unieke locatie naar keuze, afhankelijk van budget en wensen.

 

Geïnteresseerd?

Interesse in een percussieworkshop voor je teambuilding of als activiteit met vrienden of familie? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan. Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijsaanvraag Infoblad downloaden