Naar alle activiteiten
Topactiviteit!

Teambooster Games

De naam ‘TEAMBOOSTER ’ zegt alles: dit spel win je niet alleen, maar in team! Deze formule speelt in op het groepsgevoel en het verbeteren van de team spirit. Snelheid, samenwerken, communicatie, ‘thinking out of the box’ en vertrouwen vormen de sleutelfactoren tot succes in deze games. De ideale teambuilding!

Programma

Als de groep in teams is opgedeeld, kan de strijd losbarsten! Kies naargelang je budget en tijd tussen diverse meeslepende opdrachten voor je team: van avontuurlijke vuurmaker en bloedstollende mindgames tot ludieke communicatiespelletjes, vlotten bouwen of levensecht katapult schieten. Welk team trekt aan het langste eind?

Wij maken een programma op maat van jouw groep.

Locatie

Deze formule is volledig mobiel en kan op een unieke locatie naar keuze, afhankelijk van budget en wensen. De Teambooster Games kunnen ook op jouw bedrijfssite plaatsvinden. Dit concept kan deels of volledig indoor gespeeld worden bij regenweer. 

 

Tip: Deze originele teambuildingactiviteit is ideaal in combinatie een van onze toppers op een unieke locatie!

Geïnteresseerd?

Interesse in de Teambooster Games voor je volgende teambuilding? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan. Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijsaanvraag Infoblad downloaden