Naar alle activiteiten
Topactiviteit!

Kruisboogschieten

Altijd al in de huid van Willem Tell willen kruipen? Dan is dit jouw kans! Laat je helemaal gaan tijdens een workshop kruisboogschieten.
Ook in de ban van Robin Hood? Leer beide wapens hanteren tijdens een workshop Hand- en Kruisboogschieten. Span aan … richt … LOS!

Programma

Onder leiding van een professionele instructeur werk je eerst op een veilige manier aan techniek en schiethouding. Na wat oefenen ben je klaar voor het echte werk. We starten met een
spannende competitie met verschillende teams. Wie zijn de scherpschutters van de groep?

Locatie

Boogschieten is meer dan een schot in de roos: het is een originele teambuilding waarbij je alles even heerlijk kunt loslaten. Dit is een teambuilding activiteit op locatie. We stellen een unieke locatie voor, rekening houdend met jullie wensen en budget. Ook zelf een locatie voorstellen kan.

Boek nu een workshop kruisboogschieten met je familie en knuffelcontact op onze nieuwe eventlocatie in Genk

 

Op zoek naar andere originele vrijgezellenactiviteiten of leuke teambuilding activiteiten? Misschien vind je een scherminitiatie ook wel de moeite?

Geïnteresseerd?

Interesse in een initiatie kruisboogschieten voor je teambuilding, vrijgezellen, familiedag of sportdag? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.
Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijsaanvraag Infoblad downloaden