Naar alle activiteiten
Topactiviteit!

Undercover

Heb jij stalen zenuwen? Dan is dit Outdoor Escape Game echt iets voor jou! Jullie infiltreren als undercover agenten in de drugswereld en zitten een tot nu toe ongrijpbare drugsbende op de hielen ....

Programma

Verken in teams van 4 à 6 pers. de omgeving, volg de kaart op de tablet en op elke aangewezen plek krijgt je team een opdracht -van mysterieuze raadsels tot leuke foto- en doe-opdrachten.

Jullie missie: kom erachter waar de volgende lading drugs zich bevindt en ontmasker de 6-koppige bende die erachter zit.

Bij dit Outdoor Escape Game wordt er o.a. gebruik gemaakt van Augmented Reality, waarbij virtuele voorwerpen verschijnen op de tablet. De gadgetbox bevat een geheim dossier en tools die nodig zijn om de opdrachten uit te voeren.

Locatie

Dit game leent zich perfect om een stad te ontdekken maar kan ook in de omgeving van een eventlocatie gespeeld worden. We beschikken over de mooiste routes in de Belgische grootsteden en rond onze vaste toplocaties in België!

Wens je een persoonlijke touch? Dan kunnen we ook werken op maat van jouw wensen: de duurtijd, locatie, omvang en zelfs bepaalde vragen kunnen worden aangepast!

Geïnteresseerd?

Interesse in Undercover voor je teambuilding, familie- of vrijgezellenfeest? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.
Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijsaanvraag Infoblad downloaden