Naar alle activiteiten
Topactiviteit!

Medieval Battle

Benieuwd hoe ‘duister’ de donkere middeleeuwen echt waren? Je ontdekt het tijdens de ‘Medieval Battle’. Kruip in de huid van een avontuurlijke ridder en trek het slagveld op om je tegenstanders in de pan te hakken. De proeven zijn heel uiteenlopend: soms puur mentaal, soms fysiek, maar altijd superspannend!

Programma

Onze instructeurs leren je schermen en in duel gaan met je vijanden. Je leert schieten met de kruisboog — wellicht het machtigste wapen uit de middeleeuwen. Daarna leer je bijlwerpen, gevolgd van enkele middeleeuwse kracht- en behendigheidsproeven. Maar ook je hersenen worden uitgedaagd: verwacht je dus aan intensieve breinbrekers!

Verschillende programma’s mogelijk! Wij werken iets uit op maat van de groep.

Locatie

Kies voor een schitterende kasteelomgeving en waan je in één klap midden in de middeleeuwen! Alternatieve locaties zijn ook altijd mogelijk, afhankelijk van je budget.

 

Tip: combineer deze activiteit met VR Excalibur the Mystery, Archery Tag of Vuurlopen voor een onvergetelijke dag!

Geïnteresseerd?

Interesse in de Medieval Battle voor je teambuilding, vrijgezellen of verjaardag? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan. Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijsaanvraag Infoblad downloaden