Naar alle activiteiten
Top activity!

Online Escape Game

In tijden van lockdowns, quarantaine en onzekerheid is het belangrijk dat we onze moraal hoog houden. Iedereen mist het dagelijks contact met de collega’s, vrienden of familie. Online teambuildinggames zijn ideaal om contact te houden, even alles los te laten en de teamspirit te boosten. Bovendien zijn ze 100% coronaproof. Maak nu kennis met ons superspannend online Escape Game.

Het Verhaal

Enkele maanden geleden stierven drie wetenschappers in het onderzoekslab van Spider Technologies. Undercover agent Spike zat op de zaak maar verdween plots…

Jullie missie: onderzoek het gebouw en probeer te achterhalen wat er exact is gebeurd met agent Spike en de drie wetenschappers. Spike stuurde nog een geheim document door …  maar jammer genoeg is dit beveiligd met een geheim paswoord …

Leef je in in het verhaal en noteer na elk raadsel de antwoorden. Probeer in team het verband te leggen tussen de verschillende schakels en slaag er zo in om de geheime documenten te lekken in de media. Het team met de beste tijd wint!

 

  • Dit spel speel je online in teams van 4 tot 6 personen, elk met hun eigen computer.
  • Via een videoverbinding zoals Zoom of Teams staat iedereen met elkaar in contact.
  • Beschikbaar in NL, FR en ENG.
  • Incl. begeleiding voor, tijdens en na de missie.

 

Locatie

Dit spel speel je veilig thuis of op kantoor met je eigen computer.

 

Tip: combineer nu een Online Teambuilding Game met een Aperitiefbox van heerlijke cocktails en Spaanse delicatessen. Alles aan huis geleverd!

 

Interesse?

Interesse in een Online Escape Game voor je teambuilding, familiedag of vrijgezellen?
Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.
Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijs aanvragen