Naar alle activiteiten

Ken je Collega’s

Leer je collega's op een unieke en alternatieve manier kennen tijdens deze ludieke quiz! De deelnemers krijgen vooraf een vragenlijst - met niet erg alledaagse vragen- en geven hun eigenzinnige kijk op de wereld. Op basis van de antwoorden stellen wij een quiz samen die tegelijk leerrijk en onverwacht blijft!

Wie is er verzot op aardbeien en neemt Marc van Ranst en een mondmasker mee op een onbewoond eiland? Wie droomt er van een etentje met Prinses Elisabeth om over de staatshervorming te praten? En hoe besteden de collega’s hun vakantie? Je komt het allemaal te weten in deze ludieke online teambuilding. Alles wordt online begeleid door een professionele animator of quizmaster. Een begeleidende app zorgt voor een vlekkeloos verloop en houdt de score netjes bij.

Dit spel speel je vooral individueel maar er zijn ook voorbereidingsrondjes in wisselende, kleinere groepjes en gezamelijke doe-opdrachten. Wij stellen enkele leuke, gevarieerde thema’s voor, maar je kan ook zelf een thema toevoegen of vragen binnen de bestaande thema’s aanpassen.

  • Je speel online iedereen individueel, elk met zijn eigen computer. Via een videoverbinding zoals Zoom of MS. Teams.
  • Het spel kan gespeeld worden in het NL, FR of EN.
  • Begeleiding tijdens spel door professionele animator of quizmaster in 1 of 2 talen.

Locatie

De spel speel je veilig thuis of vanop kantoor, ieder met zijn eigen PC.

Interesse?

Interesse in Ken je Collega's als teambuilding?
Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.

Prijs aanvragen