Naar alle activiteiten

Highland Games

4000 jaar geleden gingen Schotse clans voor het eerst de strijd aan om te zien wie de sterkste was. Vandaag mag jij de Schot in je loslaten. Vergis je niet: de Highland Games is meer dan oerkracht alleen. Teamspirit, communicatieve vaardigheden, samenwerken, … alles wordt getest tijdens de Highland Games! Kortom, de ideale teambuilding!

Programma

Paalwerpen, tonheffen, boomstamdragen, touwtrekken, … Gekleed in een Schotse kilt neem je het tegen elkaar op in verschillende traditionele proeven. Elke uitdaging is haalbaar — mits inspanning — en wordt aangepast aan de groep. Na de proeven wordt de winnaar op gepaste wijze gehuldigd.

Wil je deze unieke Schotse experience nog doortrekken? Combineer deze activiteit met een kleine whisky tasting, tijdens of ná de games. Of boek onze doedelzakspeler, zo raak je helemaal in de hogere sferen van de Schotse hoogvlakten!

Bekijk hier de mogelijke programma’s van onze Highland Games

Locatie

Wij komen op verplaatsing en stellen een geschikte locatie voor, rekening houdend met jouw wensen en budget. Een eigen locatie voorstellen kan altijd!

 

Tip: Combineer deze activiteit met Schapendrijven, Bijlwerpen of Archery Tag voor nog meer actie!

Geïnteresseerd?

Interesse in de Highland Games voor je teambuilding, vrijgezellen of sportdag? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan. Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijsaanvraag Infoblad downloaden