Naar alle activiteiten

Laserkleiduifschieten

Klaar? Pull… Vuur! Slaag jij erin om de afgeschoten kleiduif in de lucht te raken vanop 25 meter? Jouw wapen: een — nauwkeurig afgesteld — laser Winchester geweer. Géén kogel, géén terugslag, géén kleiresten. Kortom, een veilige en natuurvriendelijke activiteit voor iedereen.

Programma

Onze professionele instructeur begeleidt je in de techniek van het laserkleiduifschieten. Na een korte training is het tijd om de scores bij te houden. Wie raakt er het meest de kleiduif? Wie zijn de scherpschutters van de groep?
Ook ’s avonds is laserkleiduifschieten een ronduit spectaculaire ervaring! Geef je ogen de kost en zet je zintuigen op scherp terwijl de ene na de andere fluoriserende kleiduif door de lucht zoeft.

Locatie

Wij komen steeds op verplaatsing en stellen een geschikte locatie voor rekening houdend met jullie wensen en budget. Een eigen locatie voorstellen kan steeds.

 

Op zoek naar andere originele vrijgezellenactiviteiten of leuke teambuilding activiteiten? Misschien vind je een workshop bijlwerpen ook wel de moeite?

Geïnteresseerd?

Interesse in 'Laserkleiduifschieten' voor je teambuilding, familiedag of vrijgezellen? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.
Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijsaanvraag Infoblad downloaden