Naar alle activiteiten

Cook Clash

Welk team slaagt erin om binnen de tijd een volledig menu klaar te stomen? Tijdens deze activiteit nemen verschillende teams het tegen elkaar op tijdens een culinaire clash. Benieuwd wie zijn mannetje (of vrouwtje) in de keuken staat — en wiens potje overkookt? De klok start … En kook!

Programma

Na een welkomstdrankje en briefing door de chefs delen we de deelnemers op in teams. Elk team krijgt één chef, dezelfde ingrediënten en hetzelfde materiaal. Denk eraan: de chefs mogen zelf niets doen — enkel coachen, ideeën geven en bijstaan.

Nadien schuiven alle deelnemers de benen onder tafel om van elkaars creaties te proeven. De chefs analyseren na afloop de samenwerking, kwaliteit en timing van de teams. Het team met de meeste punten, wint de Cook Clash!

Een gesmaakte teambuilding om de werking tussen medewerkers te beoordelen en verstevigen.

Locatie

Deze formule is volledig mobiel en kan op elke locatie naar keuze, afhankelijk van budget en wensen. Vraag naar onze top locaties voor de beste ervaring.

Geïnteresseerd?

Interesse in een Cook Clash voor je teambuilding, familie- of verjaardagsfeest? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan. Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijsaanvraag