Naar alle activiteiten
Topactiviteit!

Schermen

Van de mystieke Zorro tot de Drie Musketiers: schermen spreekt al eeuwen tot de verbeelding, zowel van groot als klein. Altijd al eens in duel willen gaan? Neem de handschoen op en maak kennis met één van de oudste, meest sierlijke sporten ter wereld!

Programma

Een ervaren lesgever en specialist maakt je wegwijs. Tijdens deze workshop schermen leer je de elementaire technieken. Heb je deze onder de knie? Dan volgt het duel. Test je concentratie, inzicht en reactievermogen en ervaar het schermen op het scherp van de snee. Welk team behaalt de meeste overwinningen? En garde!
Sta je liever aan de zijlijn? Boek een demonstratie en geniet van een topgevecht tussen de beste schermers van het land.

Bekijk hier wat meer info omtrent het programma en het materiaal dat we gebruiken tijdens onze scherminitiatie.

Locatie

Wij komen op verplaatsing en stellen een geschikte locatie voor, rekening houdend met jouw wensen en budget. Een eigen locatie voorstellen kan altijd!

 

Tip: Boek een initiatie schermen op een van onze unieke locaties voor een onvergetelijke ervaring. Of combineer ze met een andere originele activiteit.

Ex profschermer Frederik Vandormael

Ex profschermer Frederik Vandormael

Touché beschikt over een team van de beste en meest ervaren scherminstructeurs van het land. De workshops staan onder leiding van Frederik Vandormael, ex- profschermer en zaakvoerder van Touché!

Geïnteresseerd?

Interesse in initiatie schermen voor je teambuilding, familiedag, vrijgezellen of sportdag? Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.
Wil je nog wat meer informatie? Download de infofiche of contacteer ons.

Prijsaanvraag Infoblad downloaden