Degustaties en Proeverijen

Bij Touché Experience heeft u zowel keuze uit een Gin Tasing, een Gin & Tonic workshop, een wijndegustatie of bierproeverij.

Gin Tasting

Gin is meer dan ooit de koning van de cocktailbar in de meest trendy bars, van Hong Kong tot New York.

Tijdens onze Gin Tasting wordt je ondergedompeld in de wondere wereld van de kwaliteitsvolle Premium Gins! Je komt meer te weten over de grote verscheidenheid aan stijlen en soorten gin, en je proeft de smaken en aroma’s, die elke gin kenmerkt.

Op onze Gin Tastings leer je genieten van de gins en bijhorende tonics. Als afsluiter krijg je een perfect geserveerde Gin & Tonic, je zal versteld staan hoe lekker deze cocktail kan zijn!

Gin & Tonic Workshop

Gin & Tonic is meer dan een beetje Bombay Sapphire met Schweppes te mengen.

Deze workshops leggen zich toe op het zelf bereiden van goede combinaties Gin & Tonic’s. Dankzij onze kennis en ervaring, leer je hoe je een perfecte Gin & Tonic moet serveren en waarop je moet letten. Welke tonic leent zich het beste bij je favoriete gin en met welke botanicals werk je deze cocktail af.

Zo kan je op je volgende homeparty de genodigden zelf trakteren op overheerlijke Gin & Tonic’s!

Wijndegustatie

Onder begeleiding van een erkende wijnboer of sommelier krijgt u de kans om een aantal geselecteerde wijnen te degusteren.  Hij verschaft daarbij alle nodige uitleg omtrent de wijnen en hun wijnhuizen.

Bierproeverij en combinaties

Een echte biersommelier wijd je in, in de kunst van het bierproeven. Niet alleen leer je hoe je de bieren ten volle kan proeven met al je zintuigen, maar ook hoe je enkel door het proeven van bier heel wat over het brouwproces te weten kan komen. Daarnaast is het ook mogelijk een diner te combineren met een bierdegustatie of een bier en kaasdegustatie te doen. Een unieke ervaring.

Degustaties zijn geschikt voor volwassenen en kunnen aangeboden worden op bedrijfevents en familiedagen maar ook populair bij vrijgezellen en andere privé feestjes.

Media

Meer afbeeldingen over onze degustaties vind je op de media-pagina degustaties.