GPS-games

Deze games spelen vooral in op het groepsgevoel en zijn daarom ook zeer geschikt als teambuilding. Snelheid, teamwork, communicatie en vertrouwen vormen een sleutelfactor tot succes in deze games, strategische beslissingen moeten vliegensvlug en weldoordacht in het team genomen worden en een competitieve geest en een strategische planning zijn van groot belang.

Codekraker

Codekraker

Elk team wordt met GPS op pad gestuurd in een bosrijke omgeving of in een stad. Op een welbepaalde plaats (waypoint) moet het team een groepsopdracht tot een goed einde brengen om het volgende waypoint te vinden.De groep die als eerst de code van de schatkist bemachtigt, is winnaar.

Spy game

Spy game

Een namiddagvullend evenement waarbij de deelnemers, in verschillende teams verdeeld, in een stad op zoek gaan naar een terrorist die een bomaanslag plant…

M.O.C. Game

M.O.C. game voor jong en oud

Wij komen met ons “Mobile Operation Center” naar een door de klant gekozen locatie, midden in de natuur of in een stad. Van daaruit krijgt ieder team een gemarkeerde satellietfoto van de omgeving. De teams moeten binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk markeringen vinden.

GPS kids in Diest

GPS-game voor de jongsten

Dit game wordt gespeeld door kinderen van 7 en 8 jaar. De kinderen worden door ons begeleid tijdens het spel. Na het inoefenen van GPS-technieken kan er een zoektocht starten in de omgeving. De bedoeling is dat de kinderen verborgen kokers met een verrassing zoeken. Deze kokers staan op de GPS-toestellen gemarkeerd.

 

De tijdsduur van een game varieert van 45 minuten tot 3 uur, afhankelijk van uw wens. GPS-games zijn geschikt voor volwassenen en kinderen en kunnen aangeboden worden op bedrijfevents, sportdagen en familiedagen.

Media

Meer fotomateriaal over GPS-games vind je op de media-pagina GPS-games.