Touché activiteiten

Een van dé redenen waarom we ‘altijd raak’ schieten? Omdat we een waaier aan verrassende activiteiten aanbieden. Indoor of outdoor? Online of in real life? Sportief of culinair? Take your pick!

Top activity!

Clash of Clans

Al het beste van Schotland op één dag? Yes, we can! Highland Games, Schapendrijven, boogschieten, een mini whisky tasting... Kies je de ideale teamboosterformule.

Lees meer
Top activity!

Bijlwerpen

Schuilt er een stoere Viking in jou? Bijlwerpen is een ontspannende en toegankelijke activiteit voor kleine én grote groepen, op het scherp van de snee!

Lees meer
Top activity!

Outdoor AR Escape Game

NIEUW

NIEUW

Heb jij stalen zenuwen? Dan is Escape Plan jouw ding: een adembenemend avontuur vol verrassingen en onverwachte wendingen! Welk team ontsnapt het snelst.

Lees meer
Top activity!

Schermen

Ook geschikt voor kinderen en jongeren

Ook geschikt voor kinderen en jongeren

Maak kennis met een van de oudste meest sierlijke sporten ter wereld en ga in duel met je collega's, vrienden of familie. Een unieke activiteit boordevol actie en spanning!

Lees meer
Top activity!

Archery Tag

Ook geschikt voor jongeren

Ook geschikt voor jongeren

Archery Tag is de ideale teambuilding of vrijgezellenactiviteit waarbij snelheid, samenwerking en de juiste tactiek levensbelangrijk zijn. Laat de adrenaline maar stromen!

Lees meer
Top activity!

Kruisboogschieten

Altijd al in de huid van Willem Tell willen kruipen? Dan is dit jouw kans! Laat je helemaal gaan tijdens een workshop kruisboogschieten en ga een teamcompetitie aan met je collega's, vrienden of familie.

Lees meer
Top activity!

Handboogschieten

Ook geschikt voor kinderen en jongeren

Ook geschikt voor kinderen en jongeren

Tijdens de workshop handboogschieten leer jij schieten met de traditionele handboog en ga je een teamcompetitie aan met je collega's, vrienden of familie.

Lees meer
Top activity!

Schapendrijven

In de heerlijke buitenlucht brengt de herder je de basistechnieken van schapendrijven bij. De ideale teambuilding om de communicatie en groepscohesie te boosten

Lees meer
Top activity!

Teambooster Games

De ultieme teambuilding

De ultieme teambuilding

De naam ‘TEAMBOOSTER ’ zegt alles: dit spel win je niet alleen, maar in team! Leuke doe- en denkspelen die de teamspirit bevorderen.

Lees meer
Top activity!

Medieval Battle

Laat je verrassen door enkele unieke, Middeleeuwse activiteiten! Ga in duel tijdens een workshop schermen, richt je pijlen met de kruisboog, leer bijlwerpen met onze axepert... Stel zelf je historische dag samen!

Lees meer
Top activity!

Laserkleiduifschieten

Klaar? Pull… Vuur! Slaag jij erin om de afgeschoten kleiduif te raken? Géén kogel, géén terugslag, géén kleiresten. Een veilige en natuurvriendelijke activiteit voor iedereen.

Lees meer
Top activity!

Highland Games

Ook geschikt voor kinderen en jongeren

Ook geschikt voor kinderen en jongeren

Highland Games is meer dan oerkracht alleen. Teamspirit, communicatieve vaardigheden, samenwerken, ... alles wordt getest tijdens deze typische Schotse clanspelen.

Lees meer
Top activity!

Gin & Tonic workshop / Gin tasting

Top activity!

XXL-Kettingreactie

Slaagt jouw team erin om de kettingreactie in gang te zetten? Samenwerken, testen, brainstormen, verbeteren, overleggen, opnieuw beginnen … de ultieme teambuilding!

Lees meer
Top activity!

VR-Experience 

Wat is fantasie? Wat is echt? De grens wordt dunner en dunner … zeker met VR! Tijdens deze avontuurlijke teambuilding word je ondergedompeld in de wereld van virtual reality.

Lees meer
We kunnen geen activiteiten vinden die matchen met jouw voorkeuren.

Onze klanten vertellen

We hadden een geweldige, bijwijlen hilarische namiddag. Super organisatie, locatie en de begeleidende “Mac Dries” heeft dit schitterend gedaan. Ook de herder en zijn activiteit waren super!

Wesley - Tecan Benelux

We hebben ons goed geamuseerd en elkaar veel beter leren kennen tijdens onze teambuilding. Bedankt voor de organisatie en een dikke pluim ook voor de animatoren!

Ann Steenackers - Gemeente Londerzeel

Alles was naar wens. Top acteurs van het moorddiner, heel leuk gedaan !

Shivany Valk - Kellydeli

We kozen voor een Online Escape Game met 42 medewerkers. Heel leuk, spannend spel en top begeleiding door Touché. Bedankt!

Mieke - Grohe

We willen jullie hartelijk bedanken voor het leuke event van gisteren. Iedereen heeft zich enorm geamuseerd en is voor herhaling vatbaar. Vele positieve reacties hebben de avond afgesloten. We willen hierbij ook Thomas nogmaals hartelijk danken voor de service, support en amusement!

Percy Horemans - DHL

Ook in 2021 kozen we voor Touché, ditmaal voor een virtuele teambuilding. Wederom uitstekende service. De cocktails en hapjes waren ook zeer lekker. Voor een volgend event zullen we zeker terug contact opnemen. Een aanrader!

Ann - Goodman

Dank u voor uw goede en vlotte werking vorige zaterdag. Iedereen was verrast en tevreden over de boeiende activiteit. Hopelijk tot een volgende keer!

Paul De Coninck - Organisator vriendenactiviteit

Het boogschieten was een leuke activiteit, super ontspannend! Aanrader. De barbecue achteraf was super lekker!

Sandra Vereeken - Horta

Schermen & Archery Tag waren absoluut een erg goede ervaring, iedereen was dolenthousiast! De manier waarop de lesgever de sessies bracht was ook heel erg fijn. Dus absoluut een leuke dag voor ons ganse team.

Stijn - Omnimove

Het schermen was helemaal top! Zeker nog eens voor herhaling vatbaar. Zowel de kids als de volwassenen hebben enorm genoten.

Tanja Preuveneers - Organisator vriendenweekend

Alles is prima gegaan. Het was een heel plezante online ervaring! Een aanrader om met collega's of vrienden te spelen.

Annelyn - Larcier

Dag Frederik, de online game het is heel fijn geweest, veel positieve reacties gehad. Bedankt! 🙂 Fijn om in corona tijden toch aan teambuilding te kunnen doen!

Michael - Delta Blue

Ik heb werkelijk enkel positieve feedback gekregen. Bijlwerpen & boogschieten waren beide zeer fijne activiteiten, net uitdagend genoeg maar niet te fysiek zodat toch iedereen kon meedoen. Wat betreft de begeleiders waren ze alle drie echt top! Het is duidelijk dat jullie kwaliteit hoog in het vaandel dragen. De uitleg was duidelijk, ook in beide talen, wat zeker een pluspunt was.

MIL - Defensie
Touché Experience

Altijd raak

Advies of hulp nodig?

Zit je nog met vragen? Heb je zelf een idee voor een activiteit? Vraag vrijblijvend ons advies. We helpen je graag verder

Ready? Shoot!

At your service

Touché Experience heeft een hart voor organiseren en een oog voor detail. Het resultaat? Een onvergetelijke ervaring, waarbij het totale plaatje klopt. Lees meer over Touché Experience

Wij helpen je graag verder. Bel (+32) 0471 94 67 28

of ga via het contactformulier of neem contact op met het team via info@touche-experience.be

Frederik

Frederik

Zaakvoerder
Thomas

Thomas

Eventmanager
Yannick

Yannick

Eventmanager