Touché activiteiten

Een van dé redenen waarom we ‘altijd raak’ schieten? Omdat we een waaier aan verrassende activiteiten aanbieden. Indoor of outdoor? Online of in real life? Sportief of culinair? Take your pick!

Type activiteit
Kies het doel activiteit
Kies je doelgroep
Top activity!

VR Excalibur The Mystery

Escape Game in Virtual Reality

Escape Game in Virtual Reality

In dit teamgame wordt je teruggestuurd naar de Middeleeuwen. Zet de VR Bril en doorkruis 6 prachtige kasteelzalen.

Lees meer
Top activity!

Clash of Clans

Al het beste van Schotland op één dag? Yes, we can! Highland Games, Schapendrijven, bijlwerpen, een mini whisky tasting... Kies je de ideale teamboosterformule.

Lees meer
Top activity!

Schermen

Ook geschikt voor kinderen en jongeren

Ook geschikt voor kinderen en jongeren

Maak kennis met een van de oudste meest sierlijke sporten ter wereld en ga in duel met je collega's, vrienden of familie. Een unieke activiteit boordevol actie en spanning!

Lees meer
Top activity!

Bijlwerpen

Schuilt er een stoere Viking in jou? Bijlwerpen is een ontspannende en toegankelijke activiteit voor kleine én grote groepen, op het scherp van de snee!

Lees meer
Top activity!

Teambooster Games

De ultieme teambuilding

De ultieme teambuilding

De naam ‘TEAMBOOSTER ’ zegt alles: dit spel win je niet alleen, maar in team! Leuke doe- en denkspelen die de teamspirit bevorderen.

Lees meer
Top activity!

Medieval Battle

Laat je verrassen door enkele unieke, Middeleeuwse activiteiten! Ga in duel tijdens een workshop schermen, richt je pijlen met de kruisboog, leer bijlwerpen met onze axepert... Stel zelf je historische dag samen!

Lees meer
Top activity!

Vuurlopen

Nieuw

Nieuw

Zit jij op hete kolen om je collega's aan te moedigen? Maak je alvast warm voor deze grensverleggende workshop en trek je beste schoenen uit!

Lees meer
Top activity!

AR City Game

Escape Game in Augmented Reality

Escape Game in Augmented Reality

Heb jij stalen zenuwen? Dan is dit City Game jouw ding: verken de stad tijdens een adembenemend avontuur vol verrassingen en onverwachte wendingen!

Lees meer
Top activity!

Kruisboogschieten

Altijd al in de huid van Willem Tell willen kruipen? Dan is dit jouw kans! Laat je helemaal gaan tijdens een workshop kruisboogschieten en ga een teamcompetitie aan met je collega's, vrienden of familie.

Lees meer
Top activity!

Team Improve

Uniek concept

Uniek concept

Waar de Teambooster Games inspelen op groepssfeer en fun, gaat Team Improve een stapje verder. Een team van coaches begeleidt jouw traject.

Lees meer
Top activity!

Archery Tag

Ook geschikt voor kinderen en jongeren

Ook geschikt voor kinderen en jongeren

Archery Tag is de ideale teambuilding of vrijgezellenactiviteit waarbij snelheid, samenwerking en de juiste tactiek levensbelangrijk zijn. Laat de adrenaline maar stromen!

Lees meer
Top activity!

Handboogschieten

Ook geschikt voor kinderen en jongeren

Ook geschikt voor kinderen en jongeren

Tijdens de workshop handboogschieten leer jij schieten met de traditionele handboog en ga je een teamcompetitie aan met je collega's, vrienden of familie.

Lees meer
Top activity!

Schapendrijven

In de heerlijke buitenlucht brengt de herder je de basistechnieken van schapendrijven bij. De ideale teambuilding om de communicatie en groepscohesie te boosten

Lees meer
Top activity!

Shoot 'm up!

Altijd al eens willen schieten? Dan is deze originele teambuilding ongetwijfeld een schot in de roos! Tijdens deze schietactiviteit kies je zelf je 3 ‘weapons of choice’ waarmee je aan de slag gaat.

Lees meer
Top activity!

Highland Games

Ook geschikt voor kinderen en jongeren

Ook geschikt voor kinderen en jongeren

Highland Games is meer dan oerkracht alleen. Teamspirit, communicatieve vaardigheden, samenwerken, ... alles wordt getest tijdens deze typische Schotse clanspelen.

Lees meer
We kunnen geen activiteiten vinden die matchen met jouw voorkeuren.

Onze klanten vertellen

Goedemorgen Frederik, Er waren veel enthousiaste reacties. Bedankt voor de goede workshop! Onze klant was heel tevreden! Tot de volgende keer

Angeli Klaassen - Pino Events

We hebben ons goed geamuseerd en elkaar veel beter leren kennen tijdens onze teambuilding. Bedankt voor de organisatie en een dikke pluim ook voor de animatoren!

Ann Steenackers - Gemeente Londerzeel

Schermen & Archery Tag waren absoluut een erg goede ervaring, iedereen was dolenthousiast! De manier waarop de lesgever de sessies bracht was ook heel erg fijn. Dus absoluut een leuke dag voor ons ganse team.

Stijn - Omnimove

Alles was prima geregeld en in orde : de locatie, de Highland Games, de begeleiding, het diner , … echt alles. Thomas heeft dat uitstekend gedaan en het team heeft er echt van genoten, net als ikzelf. Ik kon ook gewoon relaxed me met het team en de individuen bezig houden en Thomas zorgde voor de rest. Dat was heel fijn voor mij. Dus super geslaagd ! En een hele dikke merci van ons allemaal.

Els Bleus - Owenscorning

Ik heb werkelijk enkel positieve feedback gekregen. Bijlwerpen & boogschieten waren beide zeer fijne activiteiten, net uitdagend genoeg maar niet te fysiek zodat toch iedereen kon meedoen. Wat betreft de begeleiders waren ze alle drie echt top! Het is duidelijk dat jullie kwaliteit hoog in het vaandel dragen. De uitleg was duidelijk, ook in beide talen, wat zeker een pluspunt was.

MIL - Defensie

Het schermen was helemaal top! Zeker nog eens voor herhaling vatbaar. Zowel de kids als de volwassenen hebben enorm genoten.

Tanja Preuveneers - Organisator vriendenweekend

Toch wel prettig om al die stralende gezichten te zien na de schermworkshop! Gisteren kreeg ik al berichtjes hoe prettig (‘fun’) de activiteit wel was ; vandaag meer positieve reacties, met vooral complimenten voor jullie persoonlijke aanpak :)! Hartelijk dank voor jullie engagement om er het beste van te maken en voor de fijne samenwerking. Graag tot een volgende keer.

Martine Liebaut - Novartis

Bij deze willen we jullie nogmaals bedanken voor de aangename samenwerking. Het was een zeer geslaagde teamdag! We hebben niets dan positieve feedback ontvangen vanuit onze medewerkers zowel naar jullie toe als van de locatie. Samen hebben we er voor gezorgd dat iedereen tevreden was! Eveneens een dikke merci om de foto's de dag zelf reeds te bezorgen!

Kristel en Valerie - Danone

De Clash of Clans is perfect verlopen. Dries was een geweldige instructeur en iedereen heeft zich geweldig geamuseerd. Simpelweg een top-ervaring!

Tim De Kort - Organisator Vrijgezellen

We willen jullie hartelijk bedanken voor het leuke event van gisteren. Iedereen heeft zich enorm geamuseerd en is voor herhaling vatbaar. Vele positieve reacties hebben de avond afgesloten. We willen hierbij ook Thomas nogmaals hartelijk danken voor de service, support en amusement!

Percy Horemans - DHL

Alles is prima gegaan. Het was een heel plezante online ervaring! Een aanrader om met collega's of vrienden te spelen.

Annelyn - Larcier

Onze teambuilding was echt TOP, bedankt voor de goede organisatie!

Frank Bouchet - Securitas

Het bijlwerpen en de Highland Games waren de max! Het was de perfecte combinatie: niet te lang, niet te kort, niet te zwaar maar toch uitdagend…perfect voor onze groep! Iedereen heeft zich enorm geamuseerd. Super goede commentaren gekregen. Ik moet ook zeggen dat Yannick een schitterende job geleverd heeft. Niet evident met zo een groep leiders…dus chapeau voor hem! Ik ga jullie ook zeker aanbevelen als events managers: goede, transparante communicatie, opvolging…super goed gedaan!

Susana Gonzalez - Organisator vriendenweekend

We kozen voor een Online Escape Game met 42 medewerkers. Heel leuk, spannend spel en top begeleiding door Touché. Bedankt!

Mieke - Grohe

Ik wil jullie via deze weg nogmaals hartelijk danken voor het bijlwerpen van vorige week. We hebben achteraf zeer veel complimenten gekregen, over de activiteit zelf, maar ook de goede begeleiding van Frederik werd zeer geapprecieerd.

Ellen Van Sweevelt - Drivolution

Leuk vertier, lekkere cocktails en dynamisch gebracht door de bartender. Hij deed dat heel goed, gaf wat theorie en background mee maar niet te veel en speelde goed in op de verschillende deelnemers. We hebben een heel fijne workshop beleefd!

Roel Hermans - Ravago

De activiteiten (Highland Games, Archery tag en cocktailworkshop) waren top, goed georganiseerd met enthousiaste begeleiders. Ook hun flexibiliteit naar timing werd geapprecieerd.

Griet Aerts - Korys

Ik wou jullie nog eens bedanken voor de puike organisatie vorige week van onze Highland Games. Echt iedereen vond het fantastisch en Dries heeft dat ook super goed gedaan! Het restaurant was tevens een ontdekking en wat voor ééntje, de keuken was ronduit uitstekend 😊. Dikke pluim en we kijken al uit naar een volgende gelegenheid !

Veroniek Platevoet - Dechert LPP

Via deze weg wil ik jullie (en vooral de valkeniers) hartelijk danken voor de ontzettend leuke workshop. Hun passie, kennis, prachtige vogels en ook hun humor hebben voor een onvergetelijke activiteit gezorgd. We hebben allen ontzettend genoten en kijken er met veel plezier (en met veel foto's) op terug!

Anne-Rose Corbet - Organisator vriendenweekend

Ik wou jullie graag nog eens bedanken voor de fijne dag, het was goed georganiseerd. We hebben ervan genoten, iedereen had er plezier in ondanks de regendruppels. Bedankt!

Kim Aerts - Hammer-IMS

Dankjewel voor de organisatie, de lekkere lunch en de enthousiaste begeleiders. We hebben enkel positieve commentaren gekregen over de Highland Games!

Cedric Manhaeve - Delaware

Dank u voor uw goede en vlotte werking vorige zaterdag. Iedereen was verrast en tevreden over de boeiende activiteit. Hopelijk tot een volgende keer!

Paul De Coninck - Organisator vriendenactiviteit

Ook in 2021 kozen we voor Touché, ditmaal voor een virtuele teambuilding. Wederom uitstekende service. De cocktails en hapjes waren ook zeer lekker. Voor een volgend event zullen we zeker terug contact opnemen. Een aanrader!

Ann - Goodman

Vrijdag was een supergeslaagde namiddag! De schapendrijver zorgde voor heel wat ambiance met zijn opdrachten. Echt een leuke, unieke ervaring! Daarna volgde een gezellige drink en een heerlijke BBQ in een mooi kader. Iedereen was enthousiast, missie geslaagd dus! Nog eens hartelijk dank & graag tot een volgende keer !

Karen Antheunis - Sparkle NV

Dank u voor uw bijdrage aan het welslagen van ons evenement. U kan ervan op aan dat u een zeer betrokken en dynamische begeleider (Thomas) naar Spa heeft gestuurd. Thomas is een echte professional! Onze mensen hebben erg genoten van de mix van de verschillende workshops. Het schermen in bijzonder heeft zeer hoog gescoord en daardoor bijgedragen aan het succes van ons evenement. Hopelijk werken we nog samen in de toekomst. Graag tot een volgende keer. Groetjes Carmen

Carmen Claes - Tiense Suikerraffinaderij

We hadden een geweldige, bijwijlen hilarische namiddag. Super organisatie, locatie en de begeleidende “Mac Dries” heeft dit schitterend gedaan. Ook de herder en zijn activiteit waren super!

Wesley - Tecan Benelux

Het was fantastisch om met jullie samen te werken, een verademing om een keertje niet alles zelf te moeten regelen! Ik kon voor en tijdens het event steeds op jullie terugvallen, echt top. De locatie was wauw, alles erop en eraan: ligging, omgeving, bediening, eten, hulpvaardigheid: alles van zeer hoog en professioneel niveau. Ik heb heel wat positieve reacties ontvangen van de collega’s. Dus niets dan lof 😊. Nogmaals bedankt voor alle zorgen – we horen elkaar zeker nog in de nabije toekomst!

Liesbeth Schotsmans - Innocom

Het boogschieten was een leuke activiteit, super ontspannend! Aanrader. De barbecue achteraf was super lekker!

Sandra Vereeken - Horta

Het was een groot succes! Dank voor de zeer fijne samenwerking.

Luc Kusters - Huris

Alles was naar wens. Top acteurs van het moorddiner, heel leuk gedaan !

Shivany Valk - Kellydeli

Via deze weg willen we jullie graag nog eens bedanken voor de goede organisatie van en communicatie rond onze teambuilding gisteren. Ik ontving al veel positieve reacties, ook over de goede begeleiding van Thomas en de manier waarop hij zijn enthousiasme voor schermen en kruisboogschieten wist over te brengen. Het was een onvergetelijke dag!

Maaike Guelinkx - VRGT
Touché Experience

Altijd raak

Advies of hulp nodig?

Zit je nog met vragen? Heb je zelf een idee voor een activiteit? Vraag vrijblijvend ons advies. We helpen je graag verder

Ready? Shoot!

At your service

Touché Experience heeft een hart voor organiseren en een oog voor detail. Het resultaat? Een onvergetelijke ervaring, waarbij het totale plaatje klopt. Lees meer over Touché Experience

Wij helpen je graag verder. Bel (+32) 0477 38 01 77 

of ga via het contactformulier of neem contact op met het team via info@touche-experience.be

Frederik

Frederik

Zaakvoerder
Thomas

Thomas

Eventmanager
Yannick

Yannick

Eventmanager