Iconische Schotse Clanspelen

De Highland Games zijn een 19e-eeuwse voortzetting van traditionele clanspelen uit de hooglanden van Schotland. De Highland Games in Schotland zijn meestal eendaagse evenementen. Elk Highland Games evenement heeft een uniek karakter en unieke tradities. Ze worden gehouden van mei tot en met september en dat op de meest verbluffende locaties van het land.

Steen werpen
Balk dragen

Programma Highland Games

Touché biedt deze Games aan onder verschillende formules aangepast aan leeftijd, geslacht en soort event. Zo kan je kiezen uit de standaardversie van 3 u. waar we een 8- tot 10- tal proeven afwerken of de Basisversie van 5 proeven, die ongeveer 1,5 u. duurt.

De proeven die we aanbieden tijdens de Games vereisen een mix van kracht, behendigheid, samenwerking en logisch denken. Zo komt iedereen aan zijn trekken tijdens dit spannende teamspel.

Voorbeelden van proeven zijn paalwerpen, steenwerpen, boomstamdragen, tonrollen, hoefijzerwerpen, gewichtdragen, touwtrekken, een Schotse kwis of breinbreker …. .

Highland Games zijn heel toegankelijk

Onze Highland Games kunnen gespeeld worden door jong en oud en worden steeds begeleid door ervaren Touché-animatoren. De Games zijn geschikt als teambuilding, vrijgezellenactiviteit, als onderdeel van een sportdag of gewoon als een ontspannende en originele activiteit met vrienden of familie.

Wij voorzien voor iedereen een kilt of gepaste outfit. Je kan ook een mini Whisky Tasting doen tijdens onze Games en zelfs een Schotse doedelzakspeler inhuren om iedereen in de sfeer van de Schotse hoogvlaktes te brengen.

Wij zoeken een terrein in jouw regio aangepast aan je wensen en budget. Een eigen locatie voorstellen kan altijd. Houd rekening met de praktische info of vraag ons advies.

Tonnen

Interesse in Highland Games?

Interesse in Highland Games voor je teambuilding, familiedag of vrijgezellen?
Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.

Prijs aanvragen Download infofiche
Touwtrekken

At your service

Touché Experience heeft een hart voor organiseren en een oog voor detail. Het resultaat? Een onvergetelijke ervaring, waarbij het totale plaatje klopt. Lees meer over Touché Experience

Wij helpen je graag verder. Bel (+32) 477 38 01 77 of ga via het contactformulier of neem contact op met het team via info@touche-experience.be

Frederik

Frederik

Oprichter en zaakvoerder
Thomas

Thomas

Eventmanager