Iconische Schotse Clanspelen

De Highland Games zijn een 19e-eeuwse voortzetting van traditionele clanspelen uit de hooglanden van Schotland. De Highland Games in Schotland zijn meestal eendaagse evenementen. Elk Highland Games evenement heeft een uniek karakter en unieke tradities. Ze worden gehouden van mei tot en met september en dat op de meest verbluffende locaties van het land.

Wij komen naar je toe en zorgen voor een ‘Unieke Schotse Experience’ met een programma op maat van je groep. 

Steen werpen
Touche-experience l Top 5 teambuildingactiviteiten: Highland games

Programma Highland Games

Touché biedt deze Games aan onder verschillende formules aangepast aan leeftijd, geslacht en soort event. Zo kan je kiezen uit de standaardversie van 1,5 à 2uur. Waar we een 5 à 6 tal proeven. Maar je kan ook kiezen voor de 3 uur versie met 9 à 10 proeven.  

Onze Highland Games zijn meer dan oerkracht alleen. Je kan je verwachten aan een mix van kracht, behendigheid, samenwerking en logisch denken. Zo komt iedereen aan zijn trekken tijdens dit spannende teamspel.

Voorbeelden van proeven zijn paalwerpen, steenwerpen, boomstamdragen, tonrollen, hoefijzerwerpen, zwaardhouden, gewichtdragen, touwtrekken, een Schotse kwis of breinbreker …. .

Highland Games zijn heel toegankelijk

De Games kunnen gespeeld worden door jong en oud en worden steeds begeleid door ervaren Touché-animatoren. De Highland Games zijn geschikt als teambuilding, vrijgezellenactiviteit, als onderdeel van een sportdag of gewoon als een ontspannende en originele activiteit met vrienden of familie.

Wij voorzien voor iedereen een kilt of gepaste outfit. Je kan ook een mini-Whisky Tasting doen tijdens onze Games en zelfs een Schotse doedelzakspeler inhuren om iedereen in de sfeer van de Schotse hoogvlaktes te brengen.

Wij zoeken een terrein in jouw regio aangepast aan je wensen en budget. Een eigen locatie voorstellen kan altijd. Houd rekening met de praktische info of vraag ons advies.

Tonnen

Interesse in Highland Games?

Interesse in Highland Games voor je teambuilding, familiedag of vrijgezellen?
Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.

Prijs aanvragen Download infofiche
Touwtrekken

At your service

Touché Experience heeft een hart voor organiseren en een oog voor detail. Het resultaat? Een onvergetelijke ervaring, waarbij het totale plaatje klopt. Lees meer over Touché Experience

Wij helpen je graag verder. Bel (+32) 0471 97 82 24

of ga via het contactformulier of neem contact op met het team via info@touche-experience.be

Frederik

Frederik

Zaakvoerder
Thomas

Thomas

Eventmanager
Yannick

Yannick

Eventmanager