Online en 100% coronaproof

In tijden van lockdowns, quarantaine en onzekerheid is het belangrijk dat we onze moraal hoog houden. Iedereen mist het dagelijks contact met de collega’s, vrienden of familie. Online of virtuele Teambuilding activiteiten zijn ideaal om contact te houden, even alles los te laten en de teamspirit te boosten.  Elke deelnemer neem deel via zijn eigen PC, met een videoverbinding staan de teams of deelnemers met elkaar in contact. De activiteiten worden steeds ondersteund door ervaren begeleiders, quizmasters of animatoren.

We geven een beetje meer uitleg over verschillende soorten online concepten en bijhorende online activiteiten.

headway-5QgIuuBxKwM-unsplash-scaled

4 verschillende online concepten

Ken je Collega’s:  Aan de hand van een vragenlijst voor de deelnemers maken onze animatoren een ludieke quiz waarin jullie de collega’s beter of op een andere manier leren kennen

Online Escape Game: Fan van escape rooms? Dat is dit spel voor jullie. Ga op samen op missie en onderzoek de verdwijning van 3 wetenschappers en een undercover agent. Een superspannend spel waar communicatie en teamwork centraal staan.

Het Klimaatspel: Zijn jullie klaar om de klimaatproblematiek onder ogen te zien. Dit spel is ideaal om ‘climate awareness’ te laten opflakkeren bij je collega’s of medewerkers.

Energy@work: De werkdruk ligt vandaag enorm hoog. Tegelijk beweegt er ook veel op persoonlijk vlak. Hoe slaag je erin om professioneel succes en persoonlijk welzijn met elkaar te combineren? Tijdens deze online workshop krijgen jullie praktische tips om te werken naar een positieve persoonlijke energiebalans.

Om jullie helemaal in de sfeer te brengen kunnen deze activiteiten gecombineerd worden met een heerlijke aperobox. 3 ready to serve cocktails, mocktails en Spaanse delicatessen. Allemaal aan huis geleverd!

Voordelen van online of virtuele teambuildingactiviteiten

  • Datum en tijdstip naar keuze, 7 op 7 te boeken en snel te organiseren.

  • De online activiteiten zijn geschikt voor kleine en grote groepen tot 1000 personen die op hetzelfde moment kunnen deelnemen.

  • Alle onze virtuele teambuildingactiviteiten zijn beschikbaar in NL, FR en ENG.

  • De begeleiding voor, tijdens en na de activiteit gebeurt door een professioneel animatieteam, wordt steeds afgestemd op maat van de groep en is eveneens in 3 talen mogelijk.

game-master-nutzt-escape-room-software

Interesse?

Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.

Prijs aanvragen

At your service

Touché Experience heeft een hart voor organiseren en een oog voor detail. Het resultaat? Een onvergetelijke ervaring, waarbij het totale plaatje klopt. Lees meer over Touché Experience

Wij helpen je graag verder. Bel (+32) 0471 97 82 24

of ga via het contactformulier of neem contact op met het team via info@touche-experience.be

Frederik

Frederik

Zaakvoerder
Thomas

Thomas

Eventmanager
Yannick

Yannick

Eventmanager