Online en 100% coronaproof

In tijden van lockdowns, quarantaine en onzekerheid is het belangrijk dat we onze moraal hoog houden. Iedereen mist het dagelijks contact met de collega’s, vrienden of familie. Online teambuildinggames zijn ideaal om contact te houden, even alles los te laten en de teamspirit te boosten. Superspannend en 100% coronaproof.

Online Teambuilding heeft het voordeel dat ze mensen uit verschillende steden, landen en zelf continenten kunnen samenbrengen zonder dat die zicht moeten verplaatsen. Virtuele Teambuilding zijn 7/7 en meestal redelijk snel te organiseren. Je kan de meeste online games met meer dan 1000 personen op hetzelfde moment spelen. De budgetten liggen dan ook wat lager dan de real life activiteiten. Meestal rond €20pp à €30pp afhankelijk van het aantal deelnemers en de nodige voorbereiding en begeleiding.

Touché is gespecialiseerd in Teambuilding en heeft zich de laatste maanden gefocust op online Teambuilding, we weten dan ook met wat we bezig zijn en beiden verschillende concepten aan maar het meest succesvolle is ons online Escape Game. Het Pegasus Project! Virtuele Teambuilding op zijn best. Dit spel is gericht op samenwerken, communicatie en fun. Afhankelijk van de groep bieden wij de nodige support. Gaande van chatberichten tot begeleiding in breakout rooms in de taal van de deelnemers.  

Het Verhaal

Enkele maanden geleden stierven drie wetenschappers in het onderzoekslab van Spider Technologies. Undercover agent Spike zat op de zaak maar verdween plots…
Jullie missie: onderzoek het gebouw en probeer te achterhalen wat er exact is gebeurd met agent Spike en de drie wetenschappers. Spike stuurde nog een geheim document door …. maar jammer genoeg is dit beveiligd met een geheim paswoord…
Leef je in in het verhaal en noteer na elk raadsel de antwoorden. Probeer in team het verband te leggen tussen de verschillende schakels en slaag er zo in om de geheime documenten te lekken in de media. Het team met de beste tijd wint!

Hoe werkt het

Stap 1: bestel je code en log in. Na bestelling ontvang je van ons een “mission briefing” met een unieke login code. Voor het spel start geven wij een online briefing voor alle deelnemers. Op basis van deze briefing kan elk teamlid het spel opstarten en zich online bij de rest van de teamleden voegen. Het spel kan beginnen…
Stap 2: werk samen in een team via je laptop, PC of tablet. Eenmaal iedereen zich heeft ingelogd in de missiehub, kunnen de teamleden met elkaar overleggen om elk raadsel op te lossen. Belangrijk hierbij is dat iedereen op elkaar wacht en niet alleen verdergaat. Zo worden de slaagkansen een stuk groter!
Stap 3: leg verbanden en lek de geheime documenten. Je speel online in teams van 4 tot 6 personen, elk met hun eigen computer. Via een videoverbinding zoals Zoom of MS Teams (eventueel een andere applicatie in overleg) staan de teamgenoten met elkaar in contact.
 
Het team dat als eerste in zijn missie slaagt wint de battle. Wij voorzien een gepast afsluiter zoals een geanimeerde virtuele prijsuitreiking!
 

Locatie en begeleiding

Dit spel speel je veilig thuis of op kantoor. Alles wordt online begeleid, in de gewenste taal, door ervaren animatoren.

Interesse in dit spannend online Game voor je teambuilding of activiteit met vrienden en familie?

At your service

Touché Experience heeft een hart voor organiseren en een oog voor detail. Het resultaat? Een onvergetelijke ervaring, waarbij het totale plaatje klopt. Lees meer over Touché Experience

Wij helpen je graag verder. Bel (+32) 0471 97 82 24

of ga via het contactformulier of neem contact op met het team via info@touche-experience.be

Frederik

Frederik

Zaakvoerder
Thomas

Thomas

Eventmanager
Yannick

Yannick

Eventmanager