Maak kennis met onze nieuwste schietworkshops. Naast handboogschieten, kruisboogschieten en laserkleiduifschieten is er nu ook Biathlon, blaaspijpschieten karabijnschieten en zelfs bijlwerpen bijgekomen!

collage Schietworkshops

Video Schietworkshops

 

 

Posted on: 19 Sep 2018
Posted by: Touché Experience

September en Oktober  zijn de teambuilding maanden bij uitstek. Maak kennis met onze unieke activiteiten op toplocaties. Schermen, boogschieten, schapendrijven, laserkleiduifschieten, Highland Games en meer.
www.touche-experience.be

Teambuilding Touché Experience

Posted on: 01 Sep 2018
Posted by: Touché Experience

Teambuilding kruisboogschieten in een oud Fort. In de winter maken we het gezellig. Een tentje met verwarming en ’s avonds voorzien we krachtige LED-verlichting.

kruisboogschieten by night in Fort 8

Posted on: 10 Dec 2017
Posted by: Touché Experience

Ook deze winter kan je met ons de leukste workshops en activiteiten beleven.

Workshop kruisboogschieten, schapendrijven, Chocoladeworkshop, Percussieworkshop, workshop schermen, bierdegustatie, Spy Game en meer.

Nieuw voor deze winter

Medieval Batlle- spannend GPS spel in Houffalize – the biggest taste game

Vraag vrijblijvend een offerte aan: info@touche-experience.be

Winterteambuilding

 

Posted on: 05 Dec 2017
Posted by: Touché Experience

Altijd al eens kennis willen maken met de schermsport? Dit is je kans. Onze volgende workshop onder begeleiding van ex-profschermer Frederik Vandormael zal plaatsvinden op zondag 2/7 in Diepenbeek. Volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom!

Hoe verloopt een workshop schermen? Bij aanvang krijgen alle deelnemers een korte uitleg over de schermsport. Daarna wordt bij iedereen een persoonlijke uitrusting aangemeten. Op een ludieke manier worden de elementaire schermtechnieken aangeleerd. Van zodra de deelnemers het voetenwerk en enkele aanvals- en verdedigingstechnieken beheersen, wordt er overgegaan naar ‘het duel’. Iedereen kan elkaar uitdagen en met elkaar in duel gaan. Om af te sluiten duelleren we in teamverband.
Er is een kleedkamer met douches ter beschikking voor na de afloop van de workshop.

Bekijk deze VIDEO voor meer impressies van de workshop.

Kostprijs is €30 pp

Uur: 10u00-12u00

Locatie: Sporthal Basic fit te Diepenbeek, Ginderoverstraat 7 3590 Diepenbeek

Deelnemers nemen een sportbroek, t-shirt en sportschoenen mee. Jullie kunnen zich omkleden in de kleedkamer van de sporthal en nadien ook een douche nemen indien gewenst.
Inschrijven kan nog tot zaterdagavond 1/7  22u,  dit kan via het contactformulier of een mailtje naar  info@touche-experience.be
Posted on: 23 Jun 2017
Posted by: Touché Experience

Afgelopen lentemaanden waren erg druk en meer dan 2000 mensen van 120 bedrijven konden kennismaken met onze workshops en activiteiten.

We organiseerden teambuilding voor oa. Vlerick Business School, Allen & Overy, Energylab en Nike. Daarnaast maakten we deel uit van sportdagen en sportevents van oa. Sportizon , Sport Vlaanderen en de provincie Vlaams Brabant.

Posted on: 22 Jun 2017
Posted by: Touché Experience

Altijd al willen kennismaken met het schermen, dit is je kans. Onder begeleiding van ex-profschermer Frederik Vandormael leer je duelleren! Dit keer op een prachtige locatie. Kasteel Gravenhof in Dworp.

Verras je partner, familie of vrienden met dit uniek aanbod.

Jullie worden onthaald met drankje. Daarna duelleren we in de ridderzaal van het kasteel. Na de workshop volgt er een drink en een 3-gangen kasteellunch.

Dit event zal plaatsvinden op 21 januari 2016. De plaatsen zijn beperkt tot 16 deelnemers! 

Programma

09u30 Welkom met koffie/thee/fruitsap en koffiekoekje

10u00 Start workshop

12u00 Kasteeldrink met cava, bier en frisdrank

12u30 3-gangen kasteellunch met wijnarrangement.

Prijs €30pp enkel workshop

        €90pp welkom, drink, workshop en lunch 

(Dit arrangement is ook te combineren met een cadeaubon).

INSCHRIJVING noodzakelijk

Bekijk onze VIDEO voor meer impressies van de workshop schermen.

 

 

 

 

 

Posted on: 03 Dec 2016
Posted by: Touché Experience

Originele activiteiten op de mooiste locaties in België en Nederland. Beleef een onvergetelijke dag met je collega’s, vrienden of familie.

Workshop schermen, Boogschieten, Laserkleiduifschieten, Schapendrijven, Highlandgames, Bierdegustaties, Gin&Tonic workshops, Gin tasting, Teamboostergames, GPS games, Percussieworkshop, Chocolade workshop, Kookworkshops en meer…

Dank aan Frictionmedia

Posted on: 05 Feb 2016
Posted by: Touché Experience

Altijd al eens kennis willen maken met de schermsport? Dit is je kans. Onze volgende workshop onder begeleiding van ex-profschermer Frederik Vandormael zal plaatsvinden op zaterdag 12 maart 2016 in de sporthal te Kortenberg. Volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom!

Kostprijs is €30pp, schrijf deze week in en breng je partner GRATIS mee!

Adres sporthal: Wijngaardstraat 1 te 3070Kortenberg, van 10u-12u

Hoe verloopt een workshop schermen?
Bij aanvang krijgen alle deelnemers een korte uitleg over de schermsport. Daarna wordt bij iedereen een persoonlijke uitrusting aangemeten. Op een ludieke manier worden de elementaire schermtechnieken aangeleerd. Van zodra de deelnemers het voetenwerk en enkele aanvals- en verdedigingstechnieken beheersen, wordt er overgegaan naar ‘het duel’. Iedereen kan elkaar uitdagen en met elkaar in duel gaan. Om af te sluiten duelleren we in teamverband.
Er is een kleedkamer met douches ter beschikking voor na de afloop van de workshop.

Inschrijven kan via deze link. Voor meer info, klik hier.

groepsfoto Chateauform-2

Posted on: 01 Jan 2016
Posted by: Touché Experience
Pagina 1 van 41234