Unieke ervaring!

Tijdens onze scherminitiatie leert een ervaren lesgever en specialist je alle knepen van het vak.  Onze workshop schermen is een unieke ervaring en erg toegankelijk. Geschikt voor alle leeftijden, sportief en minder sportief. Test je concentratie, inzicht en reactievermogen en ervaar deze initiatie of teambuilding schermen op het scherp van de snee.

Je kiest zelf je formule. De standaard workshop schermen duurt 2 à 2,5 uur, de verkorte versie van de scherminitiatie duurt 1 à 1,5 uur en is perfect geschikt als teambuilding of activiteit met vrienden of familie. Het is ook mogelijk om korte sessies te boeken van ongeveer 30 à 60 minuten. Deze zijn ideaal voor familiedagen, meeting breaks, sportdagen of snel wisselende activiteiten.

Programma

  • Introductie en kennismaking met het materiaal

  • Voetenwerk: we leren ons op de juiste manier verplaatsen

  • Basistechnieken: elementaire aanval- en verdedigingstechniek worden per 2 ingeoefend

  • Pauze: tijd om iets te drinken!

  • Individuele competitie met finale tussen de beste schermers

  • Teamcompetitie (enkel bij standaard workshop van 2u-2,5u)

Welk materiaal gebruiken we tijdens een initiatie schermen?

Wij nemen voor iedereen een eigen outfit mee. schermvest, masker, handschoen en wapen. Daarnaast voorzien we tijdens een teambuilding schermen voor iedereen een flesje water en een prijsje voor de winnaar.

Wist je dat je kan schermen met 3 wapens? Floret, degen en sabel. 3 verschillende disciplines met hun eigen regels en technieken. Tijdens de Touché scherminitiatie of teambuilding schermen gebruiken we de sabel. Het meest toegankelijke  wapen met het hoogste fun gehalte. Laat je dus zeker niet afschrikken. Deze unieke workshop is dan ook een echte aanrader.

Touché beschikt over een team van de beste en meest ervaren scherminstructeurs van het land. De workshops schermen staan onder leiding van Frederik Vandormael, ex- profschermer en zaakvoerder van Touché! Schermen is dan ook de activiteit bij uitstek bij Touché Experience.

Schermen

Interesse in Schermen?

Interesse in Schermen voor je teambuilding, familiedag of vrijgezellen?
Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.

Prijs aanvragen Download infofiche
Schermen

At your service

Touché Experience heeft een hart voor organiseren en een oog voor detail. Het resultaat? Een onvergetelijke ervaring, waarbij het totale plaatje klopt. Lees meer over Touché Experience

Wij helpen je graag verder. Bel (+32) 0471 97 82 24

of ga via het contactformulier of neem contact op met het team via info@touche-experience.be

Frederik

Frederik

Zaakvoerder
Thomas

Thomas

Eventmanager
Yannick

Yannick

Eventmanager