Archery Tag,
de hype van het moment!

Archery Tag! Een spel dat nog niet zo lang in België bestaat, maar in Amerika al een ware hit is.  Het spel is bekend onder diverse namen zoals, Arrow tag, Battle X en Bow hunt.

Je begeeft je gewapend met pijl en boog op het strijdveld om samen met je team zoveel mogelijk punten binnen te halen en bovenal het spel te overleven! Hoe pak je het aan, wat zijn de beste kansen om het spel te overleven? Een heel spannende experience!

Alles zal onder begeleiding staan van één van onze instructeurs,  ook wel bekend als de Marshall van het spel.

Wat doen we tijdens
een sessie Archery Tag?

De instructeurs leren je eerst hoe je de pijl en boog gebruikt en daarna schiet je samen met je teamgenoten wat oefenpijlen. Voorzien van een masker en een boog betreedt je dan het speelveld! Elke team heeft een doel met targets die je moet verdedigen. Verdien punten door je tegenstanders te raken of door de targets uit het doel van het andere team te schieten.Maar let op: er zijn maar enkele pijlen beschikbaar,  waardoor je gedwongen wordt om je door het speelveld te bewegen en zo pijlen te vinden, munitie om te schieten.Het team dat het meeste punten bij elkaar schiet of alle tegenstanders binnen de minuut kan raken wint!

Naast het klassieke ‘Archery Tag’ bieden we nog enkele leuke varianten aan zoals King of the Middle’ of ‘The Hunger Games’.

Archery Tag is toegankelijk
voor jong en oud

Archery tag kan gespeeld worden als teambuilding, vrijgezellenactiviteit, op een verjaardagfeest, familiefeest of sportdag. Het kan gespeeld worden vanaf 6 personen en vanaf 12 jaar. Een standaardsessie duurt 1,5 tot 2u.

Archery Tag kan zowel indoor als outdoor gespeeld worden. Wij maken een veld met opblaasbare obstakels of gebruiken natuurlijke hindernissen.

Touché stelt een locatie voor in jouw buurt rekening houdend met jullie wensen en budget. Maar je kan ook zelf een locatie voorstellen.

Interesse in Archery Tag?

Interesse in Archery Tag voor je teambuilding, familiedag of vrijgezellen?
Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.

Prijs aanvragen Download infofiche

At your service

Touché Experience heeft een hart voor organiseren en een oog voor detail. Het resultaat? Een onvergetelijke ervaring, waarbij het totale plaatje klopt. Lees meer over Touché Experience

Wij helpen je graag verder. Bel (+32) 0471 97 82 24

of ga via het contactformulier of neem contact op met het team via info@touche-experience.be

Frederik

Frederik

Zaakvoerder
Thomas

Thomas

Eventmanager
Yannick

Yannick

Eventmanager