, Frederik Vandormael

Teambuilding in Coronatijden 2.0

Het zat er aan te komen. En vandaag is het zo ver. Het overlegcomité besliste over het lot van winterse teambuildings.

Telewerken is weer de norm maar gelukkig is teambuilding nog steeds toegelaten. We vonden ons vorig jaar al eens opnieuw uit. En dit jaar doen we daar nog een schepje bovenop. Deze winter liften we onze coronaproof teambuildingactiviteiten tot een hoger niveau. Wij zetten deze winter in op outdoor beleving voor kleine groepen en online teambuildingactiviteiten voor kleine en grote groepen.

OUTDOOR toppers in een winters jasje

Deze winter hullen we onze gekende buitenactiviteiten in een heerlijk winters jasje. Gezelligheid wordt de sleutel om toch op een leuke manier fysiek met elkaar te verbinden. 

Je mag denken aan activiteiten als bijlwerpen, kruisboogschieten, laser kleiduifschieten, handboogschieten, schapendrijven, roofvogeldemonstraties, vuurlopen…

Onze outdoor toppers komen ook in de donkere maanden tot hun recht dankzij een uniek winterpackage.

  • Standaard een tent met verwarming en gezellige verlichting
  • Jenevertasting, jeneverbar, glühwein…
  • Outdoor catering met diverse foodtruckconcepten of outdoor food stands
  • Eten en vergaderen kan eventueel ook binnen volgens de geldende horecaregels

Daarnaast zijn er uiteraard ook nog onze actieve workshops. In plaats van vuurkorven en verwarmingselementen, zorgt hier enige lichamelijke inspanning voor de nodige warmte.

ONLINE Teambuilding

Zijn jullie met te veel? Of gaan jullie toch liever voor een leuke online beleving? Ook daar kunnen we jou helpen met een vleugje online Touché.

De populairste online activiteit is ongetwijfeld de Online Escape Game ‘Het Pegasus Project’. Enkele maanden geleden stierven drie wetenschappers in het onderzoekslab van Spider Technologies. Undercover agent Spike zat op de zaak maar verdween plots… Jullie missie: onderzoek het gebouw en probeer te achterhalen wat er exact is gebeurd met agent Spike en de drie wetenschappers.

Een complete beleving waar samenwerken en communicatie noodzakelijk zijn om de opdrachten tot een goed einde te brengen. Een prijsuitreiking zet het winnende team virtueel in de bloemetjes.

Ook andere concepten zoals het klimaatspel, een eco-building teamspel of ‘Ken je collega’s’ zijn manieren om samen een leuke tijd te beleven met je collega’s. Combineer je deze online spelen met een aperobox, krijg je gegarandeerd een geslaagde teambuilding.

Video afspelen

Je ziet het. We zijn er niet blij mee, maar we zijn er wel klaar voor: een nieuwe coronawinter.

Wil je er als team wat leuks van maken, zit je nog met vragen of wens je advies? Contacteer ons gerust of neem een kijkje op onze teambuildingpagina. Wij garanderen jullie een succesvol event.

Frederik Vandormael
Geplaatst door
Frederik Vandormael