, Frederik Vandormael

Laat je inspireren: De 5 populairste team­building­activiteiten van 2021

De afgelopen maanden zagen wij de goesting van bedrijven toenemen om hun medewerkers opnieuw samen te brengen. Na de zomer stond onze agenda in een mum van tijd volgeboekt. Het enthousiasme van de teams is buitengewoon. 
Teambuilding is terug! En hoe! Laat je inspireren door de 5 populairste coronaproof teambuildingactiviteiten.

Uiteraard hebben ook wij ons het laatste anderhalf jaar moeten heruitvinden. U en wij zullen nog een hele tijd de invloed ondervinden die corona op ons leven en werken heeft. Maar ondertussen bewezen we de laatste 2 maanden weer meer dan 150 keer dat onze activiteiten veilig kunnen plaatsvinden zonder afbreuk te doen aan de funfactor.

Touche-experience l Top 5 teambuildingactiviteiten: Highland games

NUMMER 1
De absolute topper: Highland Games

Paalwerpen, tonheffen, boomstamdragen, touwtrekken… gekleed in een traditionele kilt neem je het tegen elkaar op in verschillende proeven. De Highland Games is meer dan oerkracht alleen: teamspirit, communicatieve vaardigheden, samenwerken… het komt allemaal aan bod en de haalbaarheid wordt aangepast aan de groep.

OPGELET! Deze buitenactiviteit is zeer populair. Wil jij jouw team in het voorjaar een Schots clanbad geven, wees er dan snel bij want de plaatsen zijn beperkt.
meer info

Touché Experience - Laat je inspireren: De top 5 teambuildingactiviteiten - Virtual reality

NUMMER 2
Virtual Reality Experience

Op nummer twee maken we een trip in een virtuele realiteit. Wat is fantasie? Wat is echt? De grens wordt steeds dunner met VR! Tijdens deze avontuurlijke teambuilding word je ondergedompeld in de gloednieuwe, innovatieve wereld van virtual reality. Deze formule is volledig mobiel en kan op elke locatie naar keuze.
meer info

Schermen

NUMMER 3
En garde: kruis de sabels in een duel

 

Neem de handschoen op en maak kennis met één van de oudste, meest sierlijke sporten ter wereld! Schermen is volledig terug van weggeweest. Je leert de elementaire technieken en kruist daarna de sabels in een duel. Deze activiteit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.
meer info

Teambooster

NUMMER 4 Teambooster games

De naam ‘TEAMBOOSTER ’ zegt alles: dit spel win je niet alleen, maar in team! Deze formule speelt in op het groepsgevoel en het verbeteren van de team spirit. Snelheid, samenwerken, communicatie, ‘thinking out of the box’ en vertrouwen vormen de sleutelfactoren tot succes in deze games. De ideale teambuilding!
meer info

NUMMER 5
De nieuwkomer ‘bijlwerpen’ mag het rijtje afsluiten

Bijlwerpen heeft meer te maken met ontspanning en techniek dan met brute kracht. Wij komen naar jou toe! We nemen onze eigen targets en een arsenaal aan verschillende werpbijlen mee. Na een korte introductie over het bijlwerpen en het materiaal leer je de verschillende werptechnieken. Na de oefenrondes kiest iedereen zijn favoriete bijl. De teamcompetitie kan starten!
Meer info

Heb je interesse om een teambuilding te organiseren, zit je nog met vragen of wens je advies. Contacteer ons gerust of neem een kijkje op onze teambuildingpagina. 

Frederik Vandormael
Geplaatst door
Frederik Vandormael
Categorie
Teambuilding