, Frederik Vandormael

Touché maakt zich klaar voor een veelbelovend winterseizoen! Een nieuw seizoen betekent ook enkele nieuwe activiteiten in ons aanbod. Ontdek ze hieronder.

Vuurlopen

Vuurlopen is hot! Tijdens deze workshop leer jij over gloeiendhete kolen lopen en je grenzen verleggen. Een ervaring die nog jaren in je geheugen staat gebrand. Durf jij de stap zetten? 

Lees meer

AR City Game

Even eruit? Speel een City Escape Game. Even helemáál eruit? Speel een City Escape Game … met augmented reality! Ga op missie, voer spannende opdrachten uit en sprokkel punten met je team. Jullie tools: razendsnelle tablets, onze gadget box en een brok teamspirit. Hey ho, let’s go!

Lees meer

VR Excalibur

Klaar om terug in de tijd te reizen? Met dit high-end VR escape game waan je je in één klap in de middeleeuwen — op missie om de historische code te kraken. Waarom precies? Omdat je met deze code het legendarische zwaard Excalibur kan terugvinden.

Lees meer

Kunstsmeden

Het smeden van ijzer is stokoud, maar nog altijd springlevend. Tijdens deze creatieve workshop steek je zelf de handen uit de mouwen en leer je ijzer tot leven wekken met hamer, aambeeld en vuur.

Lees meer

Frederik Vandormael
Geplaatst door
Frederik Vandormael