, Frederik Vandormael

Er werd zopas besloten dat fysieke activiteiten beperkt worden tot max. 4 deelnemers. Dat wil zeggen dat we momenteel (28/10) enkel de kleinste groepen kunnen ontvangen voor ons coronaproof aanbod.

Als alternatief bieden we een gloednieuw en superspannend Online ‘Teambuilding Game’ aan.

Het verhaal

Enkele maanden geleden stierven drie wetenschappers in het onderzoekslab van Spider Technologies. Volgens het officiële rapport was hun dood te wijten aan een ongeluk. Agent Spike daarentegen werkte undercover bij Spider Tech en stuurde videobeelden van het laboratorium die anders doen vermoeden. Alle contact met agent Spike is echter verbroken sinds enkele dagen, volledige radiostilte van zijn kant…

Jullie missie: onderzoek het gebouw en probeer te achterhalen wat er exact is gebeurd met agent Spike en de drie wetenschappers. Spike stuurde nog een geheim document door …. maar jammer genoeg is dit beveiligd met een geheim paswoord.

Vind het paswoord, krijg toegang tot de geheime documenten en lek deze in de media om Spider Technologies een halt toe te roepen 

Hoe werkt het

Stap 1: bestel je code en log in

Na bestelling ontvang je van ons een “mission briefing” met een unieke login code. Op basis van deze briefing kan elk teamlid het spel opstarten en zich online bij de rest van de teamleden voegen. Het spel kan beginnen…

Stap 2: werk samen in een team via je laptop

Eenmaal iedereen zich heeft ingelogd in de missiehub, kunnen de teamleden met elkaar overleggen om elk raadsel op te lossen. Belangrijk hierbij is dat iedereen op elkaar wacht en niet alleen verdergaat. Zo worden de slaagkansen een stuk groter!

Stap 3: leg verbanden en lek de geheime documenten

Leef je in in het verhaal en noteer na elk raadsel de antwoorden. Probeer in team het verband te leggen tussen de verschillende schakels en slaag er zo in om de geheime documenten te lekken in de media. Het team met de beste tijd wint!

Praktisch

  • Dit spel speel je online in teams van 4 tot 6 personen, elk met hun eigen computer.
  • Via een videoverbinding zoals Zoom of Vectera (eventueel een andere applicatie in overleg) staat iedereen met elkaar in contact.
  • Beschikbaar in NL, FR en ENG
  • Gemiddelde missieduur: 1,5 u
  • incl. begeleiding voor, tijdens en na de missie
  • Richtprijs €20 excl. BTW per persoon (afhankelijk van de grootte van de groep)
Frederik Vandormael
Geplaatst door
Frederik Vandormael