, Frederik Vandormael

Zoals jullie weten hebben we ons afgelopen maanden erg ingezet om ons aanbod coronaproof te te maken. Afgelopen weken konden we dit in ook in de praktijk waar maken!

We ontvingen niets dan positieve reacties van onze klanten. Ook onze partner toplocaties deden erg hun best om de meetings en catering veilig te laten verlopen. En met succes! Daarnaast ook een dankwoordje aan alle deelnemers die hun verantwoordelijkheid namen en de coronaproof setting respecteerden.

September en oktober, onze topmaanden in normale omstandigheden, zagen er dit jaar wat anders uit. Desalniettemin organiseerden we tientallen coronaproof teambuilding events voor bestaande en nieuwe klanten. Onze outdoor toppers zoals Highland-Games, Archery Tag, Clash of Clans, Schermen, Kruisboogschieten, Laserkleiduifschieten, Codekraker en Teamboogstergames deden het zeer goed. Van onze nieuwste activiteiten zijn Bijlwerpen, VR-Experience en Wie is de Mol erg gegeerd!

Zo organiseerden we coronaproof teambuildingactiviteiten voor oa. BNP PARIBAS FORTIS, UGENTEC, VLERICK BUSSINES SCHOOL, STAD HERENTALS, PHARMA NORD, ATHENEUM GISTEL & THREON. En verzorgde we de animatie op de kennismakingsdagen van de Hogeschool THOMAS MORE campus de Nayer. Meer dan 500 studenten konden kennismaken met het Laserkleiduifschieten. 

Touché Experience - Laat je inspireren: De top 5 teambuildingactiviteiten - Virtual reality
Frederik Vandormael
Geplaatst door
Frederik Vandormael
Categorie
Algemeen