Specialist in teambuilding op unieke locaties

Op zoek naar een originele teambuilding of groepsactiviteit  in Leuven?

Touché Experience is gespecialiseerd in teambuilding en groepsactiviteiten en organiseert teambuildingevents voor iedereen die een bijzondere experience wil beleven. De vaste ingrediënten? Buitengewone locaties en verrassende activiteiten op maat van je wensen en je groep.

Bekijk ook onze online of virtuele teambuilding activiteiten: Online teambuilding ‘Escape’ game, Een ludieke Quiz om je collega’s beter te leren kennen, een klimaatspel of een leerrijke webinar omtrent energy@work.

Video afspelen
VR Experience

Originele teambuilding activiteiten in Leuven.

Een van dé redenen waarom we ‘altijd raak’ schieten? Omdat we een waaier van meer dan 35 verrassende teambuilding activiteiten in Leuven aanbieden. Indoor of outdoor? In team of individueel? Sportief of in VR? Take your pick!

Om een selectie te maken van de juiste teambuilding activiteit is het belangrijk te kijken naar je doelgroep, doel van je teambuilding, locatie en budget.

Teambuilding is tegenwoordig een algemene term om samen iets te doen met collega’s. De impact van teambuilding op de werkvloer wordt vaak onderschat. Teambuilding werkt en is een must voor elk bedrijf dat wil groeien of efficiënt wil functioneren. Bekijk hier de verschillende soorten teambuilding waar wij het meest ervaring mee hebben.

De juiste locatie voor je teambuilding!

Een teambuilding op een toplocatie heeft zoveel meer kans op slagen. Bij Touché kiezen jullie uit een enorm aanbod aan activiteiten en uit een mooie selectie van toplocaties in Leuven. Denk maar aan the Faculty club,  Martin’s Klooster hotel of Feestzaal De Venkel vlakbij Leuven.  

Een teambuilding op een zelfgekozen locatie?  Samen met jullie bekijken we de mogelijkheden.

Een teambuilding afsluiten met een gezellige receptie, een heerlijk diner al dan niet met logement achteraf?  Wij vinden voor jullie de gepaste locatie.

Wens je een teambuilding te organiseren op een budgetvriendelijke locatie? Leuven beschikt over goed uitgeruste sportaccommodaties zoals het Universitair sportcentrum of zalen in culturele centra van Leuven en omgeving.  Vraag hierover ons advies.

Interesse?

Vraag hier een offerte of een richtprijs aan.

Prijs aanvragen