, Frederik Vandormael

Zoals we allemaal weten, is de weg naar een succesvol team er een van continue groei en ontwikkeling. Productiehuis Geronimo begrijpt dit principe volledig en zocht een unieke, zinvolle en boeiende manier om hun team te versterken.

Een dag van leren en plezier bij Hof ter Musschen

We trokken met Mediahuis Geronimo naar een rustgevende plek die zij zelf hadden gekozen: het charmante Hof ter Musschen in Sint-Lambrechts-Woluwe.

Dit idyllische landgoed, met zijn rustgevende tuin, fungeerde als het perfecte decor voor een dag vol teambuilding activiteiten. Slechts een korte rit vanuit het centrum, maar toch ver genoeg om een gevoel van ontsnapping te bieden, het Hof ter Musschen is echt een unieke locatie die bevorderlijk is voor zowel leren als ontspanning.

Aangekomen bij Hof ter Musschen werden de deelnemers verwelkomt door ons team. Daarna stond ons nieuwste concept Team Improve op het programma. Na de lunch konden de deelnemers zicht helemaal laten los gaan tijdens ons populairste concept. De Clash of Clans. 

De focus van deze dag lag op samenwerking in kleine teams. De deelnemers werden verdeeld in teams en daagden elkaar uit in vijf diverse uitdagingen waar communicatie en samenwerking centraal stonden. Het competitieve element was leuk en stimulerend, waarbij het winnende team gepast gevierd werd tijdens een afsluitende receptie.

Team Improve: Groei en ontwikkeling

Wij begrijpen dat een succesvol team niet alleen draait om het behalen van doelen, maar ook om persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom gingen we een stapje verder met Team Improve, een activiteit die specifiek is ontworpen om de vaardigheden van het team te verbeteren.

Bij Team Improve werken kleine teams samen onder het toeziend oog van hoogopgeleide coaches. Deze coaches observeren en noteren hoe elk teamlid functioneert. Ze geven gerichte feedback en bieden handige suggesties voor verbetering.

Het uiteindelijke doel van Team Improve is dat elke deelnemer met bruikbare take-aways naar huis gaat. Deze take-aways zijn niet alleen theoretisch, maar praktisch en direct toepasbaar in hun professionele leven en daarbuiten.

Voor Team Improve werken wij samen met Ready2Improve, een bedrijf dat zich richt op persoonlijke ontwikkeling, maar ook op groepsontwikkeling. Maar dat betekent niet dat het niet leuk kan zijn. Want ook bij Team Improve is er volop aandacht voor plezier en dynamiek!

In de namiddag mag het wat actiever zijn

Teambuilding gaat niet alleen over werk en ontwikkeling, het gaat ook over het hebben van plezier en het opbouwen van een sterke band met collega’s. Na de intensieve focus van Team Improve in de voormiddag, en na het nuttigen van een heerlijke lunch, was er in de namiddag tijd voor enkele stoere buitenactiviteiten. De deelnemers werden uitgedaagd met Highland Games en Schapendrijven.

De Highland Games, een serie van traditionele Schotse uitdagingen, was een leuke en energieke manier om de teamspirit te stimuleren. Iedereen kreeg de kans om zijn of haar kracht te tonen in een reeks van traditionele proeven. Maar het was niet alleen een kwestie van kracht, het vereiste ook tactiek, communicatie, en teamwork. Gekleed in traditionele Schotse kilts, kon het team zich echt onderdompelen in de ervaring.

Daarnaast was Schapendrijven een originele manier om de leiderschapsvaardigheden van het team te testen. Onder begeleiding van een ervaren schaapsherder moesten de deelnemers samenwerken om een kudde schapen over een parcours te leiden. Het was een unieke, hands-on ervaring die de communicatievaardigheden van het team echt op de proef stelde.

De teambuilding was een groot succes

Bij Geronimo was de reactie op de teambuilding dag overweldigend positief:

Het was een super teambuilding! Een programma dat helemaal aan onze verwachtingen voldeed. Een leermoment met Team Improve en de dag afgeloten in Schots thema waar fun centraal stond. Alle werknemers van Geronimo waren enorm enthousiast en hebben er enorm hard van genoten. De opdrachten werden prima begeleid door de animatoren en de feedbackmomenten met de coaches verliepen zeer vlot.

Mediahuis Geronimo

Onze teambuilding activiteiten bieden bedrijven de kans om op een leuke en effectieve manier aan hun team te werken. Of je nu wilt inzoomen op specifieke uitdagingen, je teamvaardigheden wilt verbeteren, of gewoon wilt genieten van een dag vol plezier en spel, er zijn verschillende opties om aan je behoeften te voldoen.

Met een brede waaier aan activiteiten en een toegewijd team van professionals, helpt Touché Experience je team te groeien, te leren en te verbeteren, allemaal terwijl je een onvergetelijke dag vol plezier beleeft!

Lijkt zo'n teambuilding jou ook wat?

Touché Experience is een gepassioneerd en professioneel bedrijf gespecialiseerd in het organiseren van teambuildings. Bekijk hier het ruime aanbod activiteiten die we voor u en uw bedrijf kunnen organiseren.
Geronimo
Frederik Vandormael
Geplaatst door
Frederik Vandormael
Categorie
Algemeen, Teambuilding