, Frederik Vandormael

In de zakenwereld is netwerken meer dan alleen maar visitekaartjes uitwisselen; het gaat over het opbouwen van relaties en het creëren van duurzame partnerschappen. En wat is een betere manier om dit te doen dan door een inspirerend netwerkevent te organiseren dat net zo spannend als educatief is?

Bouwen aan banden op avontuurlijke wijze

Bij succesvol netwerken draait alles om het smeden van betekenisvolle connecties en het versterken van relaties. Maar waarom zou je dit proces niet kunnen combineren met een dosis avontuur en een flinke portie plezier? Dit was precies de gedachte die Bedrijfsrevisoren JMB inspireerde toen ze ons vroegen om een onvergetelijk netwerkevent te organiseren.

Met meer dan 200 deelnemers van grote bedrijven zoals Deloitte, Moore en KPMG, hebben we niet alleen een platform voor professionele interactie gecreëerd, maar ook een avontuurlijke ervaring die de banden tussen collega’s, klanten en leveranciers versterkte.

Kattebroek: Een plek waar professionalisme en plezier samenkomen

Het kiezen van de perfecte locatie is een van de belangrijkste aspecten van het organiseren van een succesvol evenement. Kattebroek, gelegen in de rustige groene gebieden van Dilbeek, is een ideale keuze voor dergelijke gelegenheden.

Met een grote tuin perfect voor buitenactiviteiten, en hun reputatie voor uitstekende catering, prachtige accommodatie en vriendelijk personeel, biedt Kattebroek een perfecte mix van service, kwaliteit en comfort. En laat dat net ook onze waarden zijn bij Touché Experience.

Hoe maak je een netwerkevent memorabel?

De avond begon met een briefing over de teamcompetitie, gevolgd door een gastronomische barbecue. Dit gaf de deelnemers de kans om te netwerken terwijl ze genoten van heerlijk eten en drankjes.

Maar om een netwerkevent echt memorabel te maken, moeten we de grenzen van conventionele activiteiten verleggen. Voor dit specifieke evenement introduceerden we drie unieke, adrenaline-verhogende activiteiten: bijlwerpen, laserkleiduifschieten en kruisboogschieten. Deze activiteiten werden begeleid door onze meest ervaren animatoren in drie verschillende talen, en boden de deelnemers de mogelijkheid om hun vaardigheden en moed te testen in een veilige, maar opwindende omgeving.

Samenwerking en competitie gaan hand in hand

Hoewel het concept van het evenement gericht was op netwerken, slaagden we erin om een leuke teamcompetitie te integreren in de activiteiten. Dit hielp niet alleen om de motivatie van de deelnemers te verhogen, maar het stimuleerde ook de teamgeest en het samenwerkingsvermogen.

Het winnende team werd uiteindelijk beloond met een aantrekkelijke prijs, wat diende als een kers op de taart voor de deelnemers na een dag van hard werken en vooral plezier.

Prijsuitreiking en open bar

Na een avond vol adrenaline, uitdagingen en teamgeest, werd het tijd om de winnaars van de avond in de schijnwerpers te zetten. Toen de schemering over Kattebroek viel, kwamen de deelnemers samen voor de langverwachte prijsuitreiking.

Het was een moment van triomf en kameraadschap, waarbij de teams die het meeste punten hadden verzameld tijdens het bijlwerpen, kruisboogschieten en laserkleiduifschieten, hun welverdiende erkenning kregen. Met applaus en gejuich werd de sportieve geest van de avond gevierd, waarbij ieder team zijn moment in de spotlights kreeg.

Het plezier hield hier echter niet op. Direct na de prijsuitreiking opende de open bar haar deuren, wat de perfecte gelegenheid bood voor de deelnemers om te ontspannen en verder te netwerken.

Terwijl de sterren aan de hemel verschenen, werden connecties verdiept en nieuwe zakelijke relaties gevormd. Dit in een gemoedelijke en vrolijke sfeer, die de ideale setting bood om de dag af te sluiten. De indrukken en herinneringen aan dit buitengewone netwerkevent zullen ongetwijfeld lang blijven hangen.

Lijkt zo'n teambuilding jou ook wat?

Touché Experience is een gepassioneerd en professioneel bedrijf gespecialiseerd in het organiseren van teambuildings. Bekijk hier het ruime aanbod activiteiten die we voor u en uw bedrijf kunnen organiseren.
Kattebroek
Frederik Vandormael
Geplaatst door
Frederik Vandormael
Categorie
Algemeen, Teambuilding