, Frederik Vandormael

Cryns Carrosserie Center hield in november 2022 een originele en druk bijgewoonde winterteambuilding voor zijn personeel. Het personeel van de verschillende afdelingen kon er zich een dag naar hartenlust uitleven in sessies bijlwerpen en kruisboogschieten. Voor een natje en een droogje konden de medewerkers terecht bij verschillende foodtrucks.

De Kruitfabriek zorgde voor een unieke omkadering van deze winterteambuilding

De keuze van De Kruitfabriek als locatie voor deze winterteambuilding was perfect. Het gebouw is een voormalige munitiefabriek en biedt een unieke industriële sfeer. De combinatie van het historische gebouw met de stoere activiteiten en heerlijke foodtrucks zorgde voor een unieke ervaring.

De Kruitfabriek is gelegen langs het kanaal Brussel-Willebroek en biedt een uniek kader voor events zoals teambuildings of optredens. De grote ruimte en de diverse zalen zijn ideaal om een afwisselend programma van activiteiten te realiseren.

Daarnaast heeft De Kruitfabriek ook een grote tuin die ideaal is om tijdens de lente en zomer teambuildingactiviteiten te houden. Er is veel ruimte voor foodtrucks en tijdelijke stands. De Kruitfabriek is vlot bereikbaar via de ring rond Brussel en er is ruime parkeergelegenheid voorzien.

Eerst mocktails, daarna stoere activiteiten

In totaal namen 95 personen deel aan deze winterteambuilding. Het programma van de teambuilding was goed gevuld en begon om 16u met een hartelijke ontvangst en heerlijke mocktails. Dit gaf de collega’s de kans om elkaar beter te leren kennen in een ontspannen sfeer voor de activiteiten van start gingen.

Na een uurtje heerlijk genieten van de omgeving van De Kruitfabriek was het tijd om zich te wagen aan de voorziene activiteiten. Er was een sessie kruisboogschieten voorzien, en men kon zich eveneens wagen aan een sessie bijlwerpen.

Kruisboogschieten: initiatie door professionele instructeurs

Zowel het kruisboogschieten als het werpen met bijlen vielen heerlijk in de smaak. In de workshop kruisboogschieten kreeg iedereen de kans om aan den lijve te ondervinden hoe een kruisboog werkt en wat er allemaal bij komt kijken. Onder leiding van een professionele instructeur werkten de medewerkers van Cryns Carrosserie Center aan hun schiethouding en de techniek om een pijl naar het doel te richten.

Na wat oefenen verdeelde de instructeur de groep in verschillende teams, die het in een sportieve competitie tegen elkaar opnamen. Zodoende kon iedereen in de huid van Willem Tell of Robin Hood kruipen!

Heb je ook interesse om een initiatie kruisboogschieten te organiseren in een origineel kader zoals De Kruitfabriek? Contacteer ons dan voor meer informatie.

Bijlwerpen ‘by night’: een kwestie van finesse, niet van brute kracht

Het bijlwerpen vond ’s avonds laat plaats in de tuin van De Kruitfabriek. De verlichting in de tuin zorgde voor een unieke sfeer.

Tijdens het bijlwerpen lieten de medewerkers van Cryns Carrosserie Center hun innerlijke Viking helemaal los. Tijdens deze workshop leerden de aanwezigen dat succes in het werpen zeker geen kwestie van brute kracht is. Het komt er vooral op aan een ontspannen houding aan te nemen en zich goed te focussen op het werpdoel.

De instructeur leerde zowel mannen als vrouwen omgaan met de verschillende soorten bijlen en toonde hoe men de bijlen het meest efficiënt kan werpen. Na een oefensessie was het tijd voor het echte werk en namen de deelnemers het tegen elkaar op in een sportief opgevat wedstrijdje.

Heb je ook interesse in een initiatie bijlwerpen? Contacteer ons voor een offerte op maat.

Heerlijk genieten van pizza’s en hotdogs

Je zou van minder honger en dorst krijgen! Na deze activiteiten was het tijd om de honger te stillen en te genieten van de foodtrucks. Op de site van De Kruitfabriek werden foodtrucks voorzien waar de deelnemers heerlijke pizza’s en hotdogs konden eten.

Dit was het ideale moment om even bij te praten met een collega en om de ervaringen van het bijlwerpen en het kruisboogschieten met elkaar te bespreken.

Een bijzonder afscheid voor de zaakvoerder

Om 20u was het tijd voor de speech van de zaakvoerders. Het was een bijzonder moment omdat de zaakvoerder en oprichter van Cryns Carrosserie Center in de bloemetjes werd gezet omdat hij met pensioen ging en dus afscheid nam van het bedrijf. Dit moment werd met veel respect en dankbaarheid gevierd.

Na de speech was het tijd om gezellig samen te zijn en te genieten van een lekker drankje.

Het was duidelijk dat deze teambuilding activiteit niet alleen bijzonder was vanwege de stoere activiteiten en het heerlijke eten, maar ook vanwege het gevoel van saamhorigheid en verbinding.

Door samen deze activiteiten te ondernemen, werden de deelnemers uitgedaagd om uit hun comfortzone te stappen en hun grenzen te verleggen. Dit leidde tot nieuwe vriendschappen en een gevoel van teamgeest dat niet snel vergeten zal worden.

In conclusie was deze winterteambuilding van Cryns Carrosserie Center in november 2022 een groot succes. Het programma was goed samengesteld en bood een perfecte mix van uitdaging, ontspanning en gezelligheid.

De locatie was uniek en bood een bijzondere sfeer die de ervaring nog specialer maakte. Het was duidelijk dat deze teambuilding activiteit bijgedragen heeft aan de teamgeest en de verbinding tussen de deelnemers, wat alleen maar kan leiden tot een nog betere werkomgeving en resultaten.

Lijkt zo'n teambuilding jou ook wat?

Touché Experience is een gepassioneerd en professioneel bedrijf gespecialiseerd in het organiseren van teambuildings. Bekijk hier het ruime aanbod activiteiten die we voor u en uw bedrijf kunnen organiseren.
Teambuilding Creyns Carrosserie Center
Frederik Vandormael
Geplaatst door
Frederik Vandormael