, Frederik Vandormael

Afgelopen lente- en zomermaanden draaiden we op volle toeren. Maar liefst 250 groepen beleefden een heerlijke teambuilding, vriendenfeest of familiemoment. 

Zo ook het consultancybureau Huris uit Nederland. Zij  vierden hun 15-jarig bestaan samen met ons op een van onze toplocaties. Zo zag hun teambuildingdag eruit: na een heerlijke lunch kon iedereen, een 35-tal mensen, genieten van de drie Touché Top activiteiten bij uitstek: schapendrijven, hand -en kruisboogschieten en schermen. Daarna volgde een receptie en heerlijk diner. 

Na de diner werden de werknemers in de bloemetjes gezet en bedankt door het management tijdens een opmerkelijk speech. Het tweede deel van de avond werd al dan niet met risico ingezet, Casino Royal! Wij zorgden voor vijf speeltafels met bijhorende croupiers. Een avond vol fun! 

Na de games werd de avond al dansend verdergezet. Overnachten kon gelukkig op de locatie zelf. Na een heerlijk ontbijt vertrok iedereen op eigen tempo huiswaarts, om met een meer dan voldaan gevoel het weekend in te zetten.

Frederik Vandormael
Geplaatst door
Frederik Vandormael
Categorie
Algemeen