, Frederik Vandormael

Beste klanten,

In tijden van onzekerheid en ook onduidelijkheid omtrent jullie event of activiteit in de nabije toekomst geven we graag wat extra informatie:

Is je teambuilding of activiteit gepland tijdens de komende weken dan kan deze jammer genoeg niet doorgaan. Momenteel is er een verbod op het organiseren van zowel kleine als grote evenementen. Annuleren omwille van overmacht kan uiteraard kostenloos. Geef ons een seintje en we bespreken alles samen om zo snel mogelijk een nieuwe datum te zoeken indien u dat wenst.

Is uw activiteit pas gepland over een aantal maanden, dan vragen we even af te wachten en samen met ons te bekijken hoe de situatie evolueert. Let op annuleren uit voorzorgmaatregelen in een periode wanneer de overheid geen events of activiteiten verbiedt (wanneer er dus geen sprake is van overmacht) kan in principe niet zonder annulatiekosten. Touché is hierin, gezien de crisis, flexibel en gaat deze kosten niet in rekening brengen of ze tot een minimum beperken. We hopen in dit geval samen een nieuwe datum te vinden. De meeste partners eventlocaties denken er ook zo over. Maar vraag eerst ons advies alvorens u overgaat tot annulatie.

Wens je toch al een event te plannen en een offerte aan te vragen? Dat kan. We gaan ervan uit dat we vanaf 1 juli weer groepen mogen samenbrengen. Indien je event toch gecanceld wordt door overheidsmaatregelen kan je rekenen op een kostenloze annulatie.

Heel binnenkort zal ons assortiment aangevuld worden met 10 nieuwe activiteiten en verschillende toplocaties!  Dus houd de website of sociale media in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 

Het Touché Team

 

 
Frederik Vandormael
Geplaatst door
Frederik Vandormael
Categorie
Algemeen