, Frederik Vandormael

Beste klanten,

In tijden van onzekerheid en ook onduidelijkheid omtrent jullie event of activiteit in de nabije toekomst geven we graag wat extra informatie:

Is uw teambuilding of activiteit gepland in de komende weken dan kan deze jammer genoeg niet doorgaan. Momenteel is er een verbod op het organiseren tem 6 april. Hoogstwaarschijnlijk zal dit verlengd worden tot eind mei. Annuleren omwille van overmacht kan uiteraard kostenloos. Geef ons een seintje en we bespreken alles samen om zo snel mogelijk een nieuwe datum te zoeken indien u dat wenst.

Is uw activiteit pas gepland over een aantal maanden, dan vragen we even af te wachten en samen met ons te bekijken hoe de situatie evolueert. Let op annuleren uit voorzorgmaatregelen in een periode wanneer de overheid geen events of activiteiten verbiedt (wanneer er dus geen sprake is van overmacht) kan in principe niet zonder annulatiekosten. Touché is hier, gezien de crisis situatie, flexibel in en gaat deze kosten niet in rekening brengen of deze kosten tot een minimum beperken. We hopen in dit geval dan samen een nieuwe datum te vinden om alles toch te laten plaatsvinden op een later tijdstip. De meeste partner eventlocaties denken er ook zo over. Maar vraag eerst ons advies alvorens u overgaat tot annulatie.

Een ding is we zeker, de lente is in het land, de zon kwam er deze week al flink door en wij hebben afgelopen winter niet stilgezeten. Heel binnenkort zal ons assortiment aangevuld worden met 10 nieuwe activiteiten en verschillende top locaties!  Dus hou de website of sociale media in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 

Het Touché Team

Frederik Vandormael
Geplaatst door
Frederik Vandormael
Categorie
Algemeen