, Frederik Vandormael

Afgelopen weken konden heel wat klanten genieten van een online escape experience. Zo’n online teambuilding is momenteel het enige wat we momenteel kunnen en mogen aanbieden. Maar daarom niet minder leuk!

Verdeeld in kleine teams sta je via een videocall met elkaar in contact en ga je samen op missie in een virtueel laboratorium. Je onderzoekt er de dood van 3 wetenschappers, de verdwijning van een undercover agent en je probeert de duistere intenties van Spider Technologies te achterhalen.

Wij zorgden voor de nodige animatie en begeleiding op maat van de groep. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid op een aperobox van cocktails, mocktails en Spaanse delicatessen aan huis te laten leveren. De Ideale setting voor een namiddag online fun met collega’s, familie of vrienden.

Ook op zoek naar een spannend online Teambuilding om je teamspirit te boostenOns online escape game is geschikt voor jong en oud,  kleine of grote groepen. Tot zelf 5000 personen kunnen simultaan het spel spelen.

Of zoek je een ander online concept zoals een ludieke quiz, een klimaatspel of leerrijke webinar? Bekijk ons online aanbod.

Tevreden Touché klanten: Bancontact-Payconic, Odigo Advocaten, Aexis – software, FOD Bosa, Accel België, Larcier, Hotelschool Hasselt, P&V Verzekeringen, …

Frederik Vandormael
Geplaatst door
Frederik Vandormael