, Frederik Vandormael

Uitbreiding online aanbod

Vind jij het belangrijk het juiste concept of de meest geschikte activiteit te koppelen aan je online event? Net daarom hebben wij ons aanbod uitgebreid.

We geven een beetje meer uitleg over verschillende soorten online concepten en bijhorende online activiteiten.

 

Ken je Collega’s:  Aan de hand van een vragenlijst voor de deelnemers maken onze animatoren een ludieke quiz waarin jullie de collega’s beter of op een andere manier leren kennen. Deze activiteit is ook ideaal om terug connectie met elkaar te maken in deze ongewone tijd.

Online Escape Game: Fan van escape rooms? Dat is dit spel voor jullie. Ga op samen op missie en onderzoek de verdwijning van 3 wetenschappers en een undercover agent. Een superspannend spel waar communicatie en teamwork centraal staan.

Het Klimaatspel: Zijn jullie klaar om de klimaatproblematiek onder ogen te zien. Dit spel is ideaal om ‘climate awareness’ te laten opflakkeren bij je collega’s of medewerkers. 

Energy@work: De werkdruk ligt vandaag enorm hoog. Tegelijk beweegt er ook veel op persoonlijk vlak. Hoe slaag je erin om professioneel succes en persoonlijk welzijn met elkaar te combineren? Tijdens deze online workshop krijgen jullie praktische tips om te werken naar een positieve persoonlijke energiebalans.

Om jullie helemaal in de sfeer te brengen kunnen deze activiteiten gecombineerd worden met een heerlijke aperobox. 3 ready to serve cocktails, mocktails en Spaanse delicatessen. Allemaal aan huis geleverd! Perfect geschikt om je medewerkers te belonen voor de extra inspanningen van de laatste weken.

Frederik Vandormael
Geplaatst door
Frederik Vandormael